Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Ώρα για αποδείξεις

Ώρα για αποδείξεις

Futsal-Elpida (10)


Από νωρίς στα βαθιά μπαίνει ο νέος τεχνικός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Σέρτζο Ναζαρετιάν, που στο ντεμπούτο του στον πράσινο πάγκο καλείται να οδηγήσει την ομάδα σε “διπλό” σε μια δύσκολη έδρα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ αντιμετωπίζει απόψε στο Κίτιον την Ανόρθωση (20:30 live OmonoiaNews.com) με μοναδικό στόχο τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Κανείς στο πράσινο στρατόπεδο δεν θέλει να σκέφτεται νέες βαθμολογικές απώλειες.

Στην πρώτη θέση, με το απόλυτο των βαθμών σε τέσσερις αγωνιστικές, βρίσκεται η ομάδα της Αμμοχώστου, ενώ το “τριφύλλι” δεν θα πήγε τόσο καλά εκτός έδρας μέχρι τώρα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ μάζεψε 7 βαθμούς, μόλις ένα στις δύο αναμετρήσεις μακριά από το Ελευθερία. Είναι μια ευκαιρία η σημερινή να πάρει το τρίποντο και να ανέβει βαθμολογικά αλλά και ψυχολογικά ενόψει της δύσκολης συνέχειας του Πρωταθλήματος.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ πάει στα Λάρνακα ξέροντας πως ο αντίπαλος μπορεί να δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα, όμως αυτό δεν αλλάζει τον στόχο. Οι πράσινοι πρέπει να αποδείξουν πως είναι καλύτεροι, να βγάλουν στο παρκέ τους πρωταθλητές που κρύβουν μέσα τους και να “καθαρίσουν” το παιχνίδι.