Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Θέλει να εντείνει τη πίεση

Θέλει να εντείνει τη πίεση

futsal-ararat-4-2-16 (13)


Την ΑΕΛ υποδέχεται η φουτσαλική ΟΜΟΝΟΙΑ απόψε στις 20:30 (live omonoianews.com) και θέλει να πάρει με οποιονδήποτε τρόπο το τρίποντο, να διατηρήσει την απόσταση από Ανόρθωση και Αποέλ και από βδομάδας, οπότε και παίζουν μεταξύ τους, να προσπαθήσει να τη μειώσει. Η ομάδα του Σέρτζιο έχει αποδείξει στα παιχνίδια με τους άλλους διεκδικητές πως δεν έχει απολύτως τίποτα να ζηλέψει, αλλά για την ώρα είναι με την πλάτη στο τοίχο και δεν έχει άλλη επιλογή από τη νίκη.

Ασφαλώς η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για το τρίποντο, αφού είναι καλύτερη ομάδα, έχει πιο ποιοτικούς παίκτες και παίζει σπίτι της. Το κλειδί συνήθως σε τέτοια παιχνίδια, είναι να μπει δυνατά η ομάδα μας και να κτίσει απόσταση σκοράροντας νωρίς. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι έμπειρη και γνωρίζει τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει αν δεν φέρει το παιχνίδι στα μέτρα της. Θέλει λοιπόν τη νίκη εύκολα ή δύσκολα.

Όπως έχουμε προαναφέρει, η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έχει περιθώρια για απώλειες. Για να ελπίζει στο τίτλο πρέπει να ακολουθήσει αήττητη πορεία από δω και πέρα και να εκμεταλλευτεί κάθε στραβοπάτημα των αντιπάλων της.