Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Για την πάρτη της

Για την πάρτη της

futsal-ararat-4-2-16 (4)


Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει τεθεί νοκ άουτ από την διεκδίκηση του πρωταθλήματος, μετά τις τελευταίες ήττες. Άδικα ή όχι, τα παιχνίδια με Ανόρθωση και Αποέλ έδωσαν μηδέν βαθμούς κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα η απόσταση από τη κορυφή να μην δίνει περιθώρια για όνειρα. Η ομάδα μας σήμερα (20:30 live OmonoiaNews.com), υποδέχεται στο Στάδιο Ελευθερία την ΑΕΛ και θέλει τη νίκη αποκλειστικά για την πάρτη της.

Είναι πάρα πολλά τα παιχνίδια που θυμόμαστε να λέμε πως “η ΟΜΟΝΟΙΑ άξιζε κάτι παραπάνω, αλλά…”. Δεν τα γράφουμε για να χαϊδεύουμε τα ίδια μας τα αυτιά, αλλά γιατί πραγματικά πιστεύουμε πως η ομάδα μας είχε δυνατότητες για πολύ καλύτερα πράγματα και προφανώς αναφερόμαστε στη κατάκτηση του πρωταθλήματος. Σήμερα πάει στο ματς με την ΑΕΛ θέλοντας τη νίκη κυρίως για τον εαυτό της, από του χρόνου όμως θα στοχεύσει ξανά τον πρωταθλητισμό.

Έτσι έχει μάθει άλλωστε αυτό το τμήμα, ανεξάρτητα αν τα τελευταία χρόνια έχασε τα σκήπτρα. Είμαστε σίγουροι πως του χρόνου η ΟΜΟΝΟΙΑ θα επανέλθει δριμύτερη, πιο έτοιμη να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Για την ώρα, στόχος είναι να κερδίσει τα παιχνίδια που έμειναν.