Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Κρίνεται στην τελευταία αγωνιστική

Κρίνεται στην τελευταία αγωνιστική

Fut-U21-Sotira (18)


Δεν άλλαξε κάτι στο βαθμολογικό πίνακα, όσο αφορά τις δύο πρώτες θέσεις, μετά την ολοκλήρωση της προτελευταίας αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Φούτσαλ U21. Διατηρήθηκε η διαφορά των 2 πόντων μεταξύ της πρωτοπόρου Ελπίδας Αστρομερίτη και της 2ης ΟΜΟΝΟΙΑΣ στη μάχη για τον τίτλο και όλα θα κριθούν στην τελευταία αγωνιστική. Οι πράσινοι με τη νίκη τους επί της ΑΕΚ με 7-2 έφτασαν τους 37 βαθμούς, ενώ η Ελπίδα βρίσκεται στους 39, μετά και από την εύκολη νίκη της επί της ομάδας “Αργοναύτες”.

Στα του αγώνα, οι πράσινοι πήγαν στη Λάρνακα με σκοπό να κερδίσουν την ΑΕΚ και τα κατάφεραν. Άνοιξαν νωρίς το σκορ, μόλις στο 2ο λεπτό, με τον Αχιλλέα Ανδρέου, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Βαρνάβας Κοντοδήμητρος πέτυχε το 2-0, που ήταν κια το σκορ του ημιχρόνου. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 36ο λεπτό ο Σάββας Πογιατζίης χρίστηκε σκόρερ για το 3-0, ενώ ο Βαρνάβας με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο παιχνίδι ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0. Η ΑΕΚ μείωσε σε 4-1 όμως ο Βαρνάβας σκόραρε ξανά για το 5-1. Σε 5-2 μείωσε πάλι η γηπεδούχος, όμως πάλι με τον Βαρνάβα οι πράσινοι διαμόρφωσαν το τελικό 7-2, με τον νεαρό άσο να πετυχαίνει συνολικά πέντε γκολ.

Στην τελευταία αγωνιστική η Ελπίδα θα φιλοξενήσει την ΑΕΚ Λάρνακας και η ΟΜΟΝΟΙΑ την ΑΕΛ. Για να καταφέρει το “τριφύλλι” να σηκώσει την κούπα θα πρέπει να πάρει το τρίποντο και παράλληλα η Ελπίδα να ηττηθεί στην έδρα της. Θυμίζουμε πως σε περίπτωση ισοβαθμίας θα ευνοηθεί η Ελπίδα λόγω των αποτελεσμάτων στις μεταξύ αναμετρήσεις των δύο ομάδων.