Home SPORTS NEWS Ένα… χατ-τρικ μακριά από τα 500 ο Μέσι

Ένα… χατ-τρικ μακριά από τα 500 ο Μέσι

messi


Ένα σπουδαίο επίτευγμα ψάχνει μέσα στα επόμενα παιχνίδια της Μπαρτσελόνα ο σταρ Λιονέλ Μέσι, ο οποίος απέχει τρία γκολ για να φτάσει τα 500 τέρματα στην καριέρα του.

Ο Αργεντινός σταρ με το γκολ που σημείωσε στο 6-0 επί της Χετάφε έφτασε τα 497 συνολικά στην καριέρα του με την Μπαρτσελόνα και την Εθνική Αργεντινής και πλέον βρίσκεται πολύ κοντά στο να αγγίξει τον μαγικό αριθμό 500!

Ο Μέσι δηλαδή με τρία γκολ ακόμα θα αγγίξει το συγκεκριμένο σπουδαίο επίτευγμα και με τον ρυθμό που σκοράρει είναι κάτι που αναμένεται να πραγματοποιήσει άμεσα.

Το πιο εντυπωσιακό μάλιστα θα ήταν το συγκεκριμένο επίτευγμα να το σημειώσει απέναντι στην Άρσεναλ στο αποψινό ματς του Champions League σκοράροντας ένα χατ-τρικ. Άλλωστε η Άρσεναλ αποτελεί παραδοσιακά ένα… καλό θύμα για τον Μέσι, ο οποίος απέναντι στους «Κανονιέρηδες» μετράει έξι γκολ στα δύο προηγούμενα παιχνίδια στο «Καμπ Νου» με την αγγλική ομάδα.

Ο Αργεντινός άσος μετράει μέχρι σήμερα 448 γκολ σε 518 ματς με την Μπαρτσελόνα καθώς και 49 τέρματα σε 105 συμμετοχές με την Εθνική Ομάδα της Αργεντινής.

Πηγή: sdna.gr