Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Πλήρωσε το εφιαλτικό ξεκίνημα

Πλήρωσε το εφιαλτικό ξεκίνημα

 


Όταν δέχεσαι τρία γκολ στα πέντε πρώτα λεπτά, είναι δεδομένο πως βάζεις ένα βουνό μπροστά σου να ανέβεις. Και μπορεί το φούτσαλ να μην είναι ποδόσφαιρο, μπορεί η απόσταση των τριών γκολ να είναι ανατρέψιμη σε 35 λεπτά ματς, όμως σίγουρα η αυτοπεποίθηση δέχεται ισχυρό πλήγμα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ μπήκε στο γήπεδο κόντρα στην ΑΕΛ σαφώς επηρεασμένη από όσα έγιναν τις προηγούμενες μέρες και οδήγησαν στην παραίτηση του προπονητή της και το πλήρωσε.

Από κάποιο σημείο και μετά βέβαια, η ομάδα μας ανέβηκε, είχε ευκαιρίες για να ξαναμπεί στο παιχνίδι, όταν χάνεις όμως με τρία γκολ απόσταση, δεν έχεις περιθώριο ούτε να κάνεις λάθος, ούτε να χάσεις σημαντικές ευκαιρίες. Μοιραία λοιπόν, το χθεσινό παιχνίδι η ΑΕΛ το κέρδισε από τα πρώτα λεπτά του ματς, όταν εκμεταλλεύτηκε πλήρως την ανυπαρξία μας. Μετά σίγουρα δεν ήταν καλύτερη, αλλά η ζημιά είχε ήδη γίνει και το ροζ φύλλο αγώνα φαινόταν πως θα έμενε Λεμεσό.

Είναι ακόμα νωρίς μες τη σαιζόν και όπως φαίνεται τέσσερις ομάδες φιλοδοξούν να κατακτήσουν τον τίτλο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει καταρχάς να ξεκαθαρίσει το θέμα προπονητή και στη συνέχεια να αρχίσει δουλειά για να διορθώσει το ψεσινό λάθος. Ρόστερ και δυνατότητες έχει.