Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Ντέρμπι εντός έδρας για Παίδες, φαβορί στο “σπίτι” τους οι Νέοι

Ντέρμπι εντός έδρας για Παίδες, φαβορί στο “σπίτι” τους οι Νέοι

 


Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό τα Πρωταθλήματα Παίδων και Νέων Φούτσαλ, με τις ομάδες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να προετοιμάζονται για τις επόμενες υποχρεώσεις τους. Ντέρμπι κορυφής για τους “πράσινους” κάτω των 17 ετών, που εάν το κερδίσουν θα κάνουν το δέκα στο δέκα και παράλληλα θα ανοίξουν τη διαφορά από τους διώκτες τους. Φαινομενικά εύκολο αγώνα έχει να δώσει η ομάδα Νέων του “τριφυλλιού”, που παίζει “σπίτι” της και είναι το φαβορί για τη νίκη.

Στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Παίδων U17, η ΟΜΟΝΟΙΑ υποδέχεται στο Μελκονιάν, την Κυριακή στις 13:30, την Ανόρθωση. Τρεις βαθμούς χωρίζουν τις δύο ομάδες στη βαθμολογία και ενδεχόμενη νίκη των “πράσινων” ανοίγει τη ψαλίδα από τη 2η θέση στο +6. Σε αντίθεση περίπτωση θα αποκτήσει συγκάτοικο στην κορυφή η ομάδα μας, κάτι που δεν επιθυμεί για κανένα λόγο και θα τα δώσει όλα για να πάρει τη νίκη.

Μετά την ήττα στο ντέρμπι που την έφερε στο -6 από την κορυφή του Πρωταθλήματος Νέων U21, η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει να επιστρέψει στις νίκες. Η ομάδα μας φιλοξενεί την ΑΕΚ Λάρνακας, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής, με το παιχνίδι να είναι προγραμματισμένο για την Τρίτη στις 20:30 στο στάδιο Μελκονιάν. Αρκετά κάτω στη βαθμολογία βρίσκεται η ΑΕΚ, όμως οι “πράσινοι” αντιμετωπίζουν με κάθε σοβαρότητα την επόμενη αντίπαλο τους.