Home TOP NEWS Είναι στα πόδια τους να δείξουν πόσο πολύ το θέλουν!

Είναι στα πόδια τους να δείξουν πόσο πολύ το θέλουν!

Άπαντες στην ΟΜΟΝΟΙΑ, ποδοσφαιριστές, τεχνική ηγεσία και όλοι όσοι απαρτίζουν το οικοδόμημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ζουν κι αναπνέουν για τον μεγάλο τελικό κυπέλλου που θα γίνει στις 18 Μαίου στο ΓΣΠ.


Το παιχνίδι πρωταθλήματος με την Πάφο FC, όπως γράψαμε και σε προηγούμενα άρθρα μας, θα είναι τυπικής διαδικασίας για την ΟΜΟΝΟΙΑ, καθώς έχει “κλειδώσει” την τρίτη θέση, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν θα είναι αδιάφορο, καθώς μια ενδεχόμενη νίκη μπορεί να έρθει να δώσει τεράστια ψυχολογία και ώθηση για τον τελικό του κυπέλλου.

Ο κ. Αναστασίου πάντως ο οποίος είναι αυτός που αποφασίζει ποιοι θα αγωνιστούν και ποιοι όχι, αναμένουμε ότι θα προχωρήσει σε ένα γερό rotation στο επερχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος, έτσι ώστε να διαφυλάξει και να κρατήσει ξεκούραστα τα μεγάλα του “όπλα” για το βράδυ της 18ης Μαίου, με τα οποία θα επιδιώξει να “χτυπήσει” την τρίτη σερί κούπα στον θεσμό.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ σε 10 βράδια από σήμερα θα προσπαθήσει να παραταχθεί όσο πιο έτοιμη γίνεται, έτσι ώστε να μπορέσει να πάρει το ζητούμενο απέναντι στην Πάφο FC, το οποίο είναι η νίκη και να μπορέσει να σηκώσει για τρίτη συνεχόμενη φορά ψηλά στον ουρανό της Λευκωσίας το κύπελλο.

Η ομάδα μας και κατ’ επέκταση οι ποδοσφαιριστές που χρησιμοποιήθηκαν στην β’ φάση του πρωταθλήματος (πλέι – οφ) έδειξαν στα πλείστα παιχνίδια χαρακτήρα, οδηγήσαν την ομάδα μας σε 6νίκες και στον τελικό είναι στα πόδια τους να δείξουν όπως και στα πλέι – οφ πόσο πολύ θέλουν την κατάκτηση του 17ου κυπέλλου.