Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Νέα καλή εμφάνιση και εύκολη νίκη, σε πλεονεκτική θέση για πρόκριση

Νέα καλή εμφάνιση και εύκολη νίκη, σε πλεονεκτική θέση για πρόκριση


Η ΟΜΟΝΟΙΑ πραγματοποιώντας νέα πολύ καλή εμφάνιση, επικράτησε με 8-1 της Vaengir Jupiters στην 2η αγωνιστική του preliminary round. Σκόρερ οι Μαντέλι (3), Σέζαρ, Τζιάκσον (2), Στυλιανού, Μανώλη.

Όπως και στο χθεσινό έτσι και το σημερινό παιχνίδι δεν χρήζει ιδιαίτερης κριτικής καθώς η διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων ήταν μεγάλη και φάνηκε στο παρκέ. Στο πρώτο μέρος η ομάδα μας πέτυχε και πάλι τρία γρήγορα γκολ και έφερε το παιχνίδι από νωρίς τα μέτρα της, ενώ είχε κι άλλες ευκαιρίες να πετύχει περισσότερα τέρματα και πήγε στην ανάπαυλα προηγούμενη με 6-1. Στο β’ ημίχρονο η ΟΜΟΝΟΙΑ σε πιο χαλαρούς ρυθμούς σκόραρε άλλα δύο τέρματα, παίρνοντας στο τέλος εύκολη νίκη με σκορ 8-1.

Η ομάδα μας έκανε και σήμερα το ζητούμενο παίρνοντας του τρεις βαθμούς και έξι συνολικά στον όμιλο. Στο άλλο παιχνίδι έγινε η έκπληξη με την Gazi να επικρατεί με 4-2 της Pinerola, έτσι η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση για πρόκριση και χρειάζεται να μην χάσει στον αγώνα της Παρασκευής για να περάσει στην επόμενη φάση.

Φωτορεπορτάζ από τον αγώνα:

Θυμηθείτε την εξέλιξη του αγώνα: