Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ Πράσινη επικράτηση επί του αιώνιου στο φιλέ

Πράσινη επικράτηση επί του αιώνιου στο φιλέ


Την πρώτη της νίκη στο Πρωτάθλημα Πετόσφαιρας Εφήβων κάτω των 19 ετών πέτυχε σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ, που επικράτησε του Αποέλ με 3-0 σετ εκτός έδρας. Η χρόνια τώρα άρχισε, αφού βρισκόμαστε ακόμη στη 2η αγωνιστική, με τους αθλητές της ομάδας μας να προσπαθούν να βρουν τα πόδια τους. Οι πράσινοι ήταν καλύτεροι από τον αντίπαλο σε όλο τον αγώνα και δυσκολεύτηκαν μόνο στο 1ο σετ, το οποίο πήρε η ΟΜΟΝΟΙΑ με 25-18. Τα επόμενα δύο ήρθαν με σχετική ευκολία, 25-10 το δεύτερο σετ και 25-13 το τρίτο σετ, χαρίζοντας στο “τριφύλλι” μια σημαντική νίκη.

Ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Δημήτρης Σάββα, έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών, που απέφυγαν τα λάθη και ήταν καλοί σε υποδοχή και σερβίς. Οι πράσινοι έβγαλαν κάποιες όμορφες φάσεις, με σωστή υποδοχή με καλή πάσα και τελείωμα σε πρώτο χρόνο!
Για την ΟΜΟΝΟΙΑ ξεκίνησαν τον αγώνα οι Κύπρος Καπνίσης, Κύπρος Χατζηθωμά, Αντρέας Παναγίδης, Κούλλης Κωνσταντίνου, Μάριος Αποστόλου και Κωνσταντίνος Γεωργίου. Στο παιχνίδι πέρασαν επίσης οι Μάριος Μιλιώτης, Κωνσταντίνος Ανδρέου και Παναγιώτης Παναγιώτου.

Ο Κύπρος Καπνίσης και ο Αντρέας Παναγίδης προπονούνται με την ομάδα των ανδρών, με το δεύτερο να είναι μάλιστα στην αποστολή της ανδρικής ομάδας για τον αποψινό τελικό του τουρνουά στην Πάφο.