Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ Έντσον: “Την Τρίτη περιμένουμε την Ανόρθωση καλύτερη” (video)

Έντσον: “Την Τρίτη περιμένουμε την Ανόρθωση καλύτερη” (video)

IMG_3530
Στην ιστοσελίδα μας, omonoianews.com, μίλησε με το τέλος του ψεσινού αγώνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ο Έντσον Μπαρμπόσα. Ο Βραζιλιάνος τόνισε πως δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια, γιατί πρέπει να μείνει συγκεντρωμένος ενώ ξεκαθάρισε πως μετά την ήττα στην πρεμιέρα ξέρουν πως πρέπει να κερδίσουν όλα τα ματς. Μιλώντας για τον ευρωπαϊκό αγώνα της ομάδας μας με την Ανόρθωση, ο Έντσον είπε πως την περιμένουν πολύ καλύτερη  από το παιχνίδι για το Σούπερ Καπ.


Για τον ψεσινό αγώνα

Πιστεύω πως δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Όταν ο αντίπαλος είναι πιο αδύνατος, κινδυνεύεις να πέσεις στο δικό του επίπεδο αν δεν είσαι σοβαρός. Όλη η ομάδα προπονείται σκληρά, έχουμε και παράδοση σαν ομάδα αλλά και πάλι κινδυνεύεις. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι και πήραμε τη νίκη.

Για τη συνέχεια με δεδομένη και την ήττα από την ΑΕΚ

Στο πρωτάθλημα εδώ πρέπει να κερδίζεις όλ τα ματς. Εμείς ήδη χάσαμε ένα. Με αυτο στο μυαλό ξέρουμε πως δεν δικαιούμαστε άλλη απώλεια, πρέπει να τα κερδίσουμε όλα. Με αυτό στο μυαλό, δουλεύουμε σκληρά, γινόμαστε καλύτεροι. Όχι άλλες απώλειες, μόνο νίκες, αλλιώς δεν θα κατακτήσουμε τον τίτλο.

Για το παιχνίδι που ακολουθεί με την Ανόρθωση

Νιώθω πως στο Σούπερ Καπ η Ανόρθωση δεν ήταν στο καλύτερο της παιχνίδι. Ήταν καλοί, αλλά είμασταν πολύ καλύτεροι. Αυτο το παιχνίδι που ακολουθεί είναι διαφορετικό, πιο σημαντικό. Είναι είτε εμείς, είτε εκείνοι. Θα παλέψουμε σκληρά, για να ανέβουμε ακόμα πιο ψηλά.