Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ «Με τον κόσμο θα ‘ρθει η πρόκριση» (video)

«Με τον κόσμο θα ‘ρθει η πρόκριση» (video)

DSC_0030


Δημοσιογραφική διάσκεψη με θέμα τον αυριανό επαναληπτικό με την Ανόρθωση για το Challenge Cup, παρέθεσε σήμερα το τμήμα πετόσφαιρας της ομάδας μας. Οι υπεύθυνοι της ομάδας και ο προπονητής της, κάλεσαν τον κόσμο να γεμίσει το κλειστό, να βοηθήσει την ομάδα να φθάσει στο ζητούμενο και παράλληλα να τιμήσει με την παρουσία του τον Πάνο Ηρακλέους.

Παντελής Φωτίου (εφορία): «Πριν από ένα μήνα παραθέσαμε διάσκεψη για την έναρξη της σεζόν και καθορίσαμε τους στόχους μας. Ο πρώτος ήταν η κατάκτηση του Σούπερ Καπ, ο δεύτερος μια καλή πορεία στην Ευρώπη και φυσικά η κατάκτηση του νταμπλ. Μετά τον πρώτο αγώνα στο Θεμιστόκλειο έχουμε αύριο στον επαναληπτικό σοβαρές πιθανότητες πρόκρισης. Τίποτα δεν τελείωσε, πρέπει να είμαστε σοβαροί, η ομάδα είναι έτοιμη για να το πετύχει. Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας για να πάρουμε την πρόκριση. Θέλουμε επίσης τον κόσμο να είναι κοντά για να διατηρηθούμε οικονομικά ψηλά, είναι από τα βασικά στοιχεία για την φετινή πορεία. Καλούμε τον κόσμο να κατακλείσει το κλειστό. Εκδόσαμε 1600 εισιτήρια, η Ανόρθωση πήρε 200. Στις 19:30 θα τιμήσουμε τον Πάνο Ηρακλέους γι’αυτό θα είναι καλά ο κόσμος να ρθει νωρίτερα. Ο Πάνος αγωνίστηκε για 27 χρόνια στα Κυπριακά γήπεδα και είναι ο πρώτος σε συμμετοχές στην Εθνική ομάδα».

«Όσον αφορά τα τελευταία γεγονότα, μας λυπεί πραγματικά, έγιναν λάθη στο παρελθόν αλλά δεν διορθώνονται με διχόνοια. Θέλουμε ΟΜΟΝΟΙΑ στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο αυριανός αγώνας είναι μια καλή ευκαιρία για να ρθουν όλοι στο γήπεδο και να δείξουμε ότι είμαστε η πρώτη δύναμη στην Κύπρο».

Σάββας Σάββα (προπονητής): «Δεν έχουμε την ευχέρεια να παίζουμε κάθε χρόνο Ευρώπη. Από την πρώτη μέρα θέλαμε πρόκριση στον επόμενο γύρο. Κερδίσαμε στον πρώτο αγώνα, θέλουμε να το επαναλάβουμε και αύριο. Θέλουμε τη στήριξη από τον κόσμο μας. Να έρθουν στο κλειστό, να μας δώσουν έξτρα κίνητρο και να τιμήσουν και τον Πάνο Ηρακλέους. Για εμάς που τον ζήσαμε, ήταν εκτός από μεγάλος παίκτης, και μεγάλος άνθρωπος και εξαιρετικός σε όλα εντός και εκτός γηπέδου».

Μαρίνος Στυλιανίδης (εφορία): «Μετά τα όσα έγιναν πέρσι σε Ευρωπαϊκό αγώνα, η Κύπρος κινδυνεύει με αποκλεισμό. Πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί αύριο».

diaskepsi-volley-savvas
diaskepsi-volley