Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Μαζί τους να στεφθούμε πρωταθλητές

Μαζί τους να στεφθούμε πρωταθλητές

Volley-Vsapoel (94)


Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και για αυτό εμείς δεν θα σας πούμε πολλά, μόνο όσα χρειάζεται να γνωρίζετε. Η πετοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ είναι πιο κοντά από ποτέ στον πρώτο τίτλο πρωταθλήματος στην ιστορία του τμήματος και έχει ανάγκη το μεγάλο κόσμο της ομάδας. Αν δεν είναι εκεί ο πράσινος λαός να σπρώξει την ΟΜΟΝΟΙΑ να στεφθεί πρωταθλήτρια και μαζί της όλοι εμείς ποιος θα είναι;;;

Την Παρασκευή οι λεβέντες του φιλέ αγωνίζονται εντός έδρας, στο κλειστό  Ελευθερία και θέλουν πλάι τους τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ξεσηκωθείτε όλοι, η ΟΜΟΝΟΙΑ της καρδιάς πρέπει να παίζει με γεμάτο γήπεδο και την Παρασκευή στις 19:30 είναι η πρώτη από τις τρεις μάχες που έχουμε να δώσουμε, με το κλειστό να είναι καθήκον μας να το κάνουμε καμίνι.

Για τους τρεις εντός έδρας αγώνες των Play – Off τίτλου έχει εκδοθεί ένα ενιαίο εισιτήριο αξίας 15 ευρώ το κανονικό και 10 το μαθητικό, ενώ τα παιδιά κάτω των 12 χρόνων θα εισέρχονται στο γήπεδο δωρεάν. Θερμή παράκληση από το Τμήμα Πετόσφαιρας, όπως εξαντληθούν όλα τα εισιτήρια που έχουν εκδοθεί.

eisitiriovolley