Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Ο Αλεξίου για την αποψινή μάχη: «Θα τα δώσουμε όλα»

Ο Αλεξίου για την αποψινή μάχη: «Θα τα δώσουμε όλα»

Volley-anorthosi-Alexiou (4)


Για τον αποψινό αγώνα στην Ισπανία μίλησε στην ιστοσελίδα μας ο Άγγελος Αλεξίου. Ο κεντρώος πετοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δηλώνει πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα παλέψουν για να πάρουν ένα καλό αποτέλεσμα ενόψει του επαναληπτικού στη Λευκωσία.

Διαβάστε ακόμη: Γράφει ιστορία!

Αναγνωρίζει τις δυνατότητες του αντιπάλου, όμως παράλληλα πιστεύει πως το “τριφύλλι” μπορεί να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις της αναμέτρησης. Το σίγουρο είναι πως όποιο και να είναι το αποτέλεσμα, η ομάδα μας θα βγει κερδισμένη από την Ευρωπαϊκή της εμπειρία.

Αναλυτικά τι μας ανέφερε ο Άγγελος Αλεξίου:

«Μετά από τη νίκη με τον Παφιακό, η ομάδα είναι ανεβασμένη, ιδιαίτερα ψυχολογικά. Γνωρίζουμε όμως τις δυσκολίες σε τέτοιου είδους αγώνες. Η Τερουέλ είναι από τις παραδοσιακές δυνάμεις της Ισπανίας με πολλές εμπειρίες στην Ευρώπη, τόσο στο Champions League όσο και στο CEV CUP που αγωνιζόμαστε φέτος.

Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Μέσα από εμπειρίες σαν αυτές η ομάδα έρχεται πιο κοντά. Πράγμα που θα βοηθήσει στην συνέχεια τόσο του Πρωταθλήματος όσο και του Κυπέλλου».