Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Το πρώτο πάρτι

Το πρώτο πάρτι

volley


Τα παιχνίδια που οι πετοσφαιριστές μας περιμένουν πως και πως έχουν φτάσει. Η πρωταθλήτρια ΟΜΟΝΟΙΑ υποδέχεται στις 20:00 την ΑΕΚ Καραβά (live omonoianews.com) και έχει δύο στόχους: πρώτο να διατηρήσει το αήττητο της, αφού θέλει να κατακτήσει όλους τους τίτλους χωρίς να γευτεί την ήττα στα δυο ματς που απομένουν. Και δεύτερο, να το διασκεδάσει με τη ψυχή της και κυρίως με το κόσμο της. Μια τρελή πορεία προς την απονομή φτάνει στο τέλος της και οι πετοσφαιριστές μας λίγο πριν χαλαρώσουν, θέλουν να το απολαύσουν.

Στα καθαρά αγωνιστικά θέματα, η ΑΕΚ είναι κατά τεκμήριο η δεύτερη καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα πίσω από τη δική μας. Η διαφορά δυναμικότητας δεν παύει όμως να είναι μεγάλη και ο Σάββας Σάββα θέλει τους παίκτες του συγκεντρωμένους στο ματς για να μην δώσουν δικαιώματα. Ναι, ο κόσμος θα έρθει στο Ελευθερία για να αποθεώσει την ομάδα, η ΑΕΚ όμως θα πουλήσει πολύ ακριβά το τομάρι της και καλά κάνει η ΟΜΟΝΟΙΑ να είναι έτοιμη να υπερβάλει εαυτό αν χρειαστεί.

Πάρτι νούμερο ένα λοιπόν και ελπίζουμε πως στο πλευρό της η ΟΜΟΝΟΙΑ θα έχει τον όγκο του κόσμου που αξίζει. Το μοναδικό τμήμα που τελειώνει τη χρονιά με τίτλους, αξίζει να παίζει σε κατάμεστα στάδια.