Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Χρήσιμες εμπειρίες για την Ευρώπη

Χρήσιμες εμπειρίες για την Ευρώπη

Για τον κόσμο ήταν απλά ένα φιλικό το χθεσινό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με τον Ολυμπιακό Πειραιώς. Για τον Σάββα Σάββα και τους παίκτες όμως, ήταν μια πολύ χρήσιμη εμπειρία για τα επερχόμενα ευρωπαϊκά παιχνίδια, αλλά και για το μακροπρόθεσμο μέλλον. Η ΟΜΟΝΟΙΑ κοντραρίστηκε με έναν από τους μεγάλους του ευρωπαϊκού στερεώματος, με πολλαπλάσιο προϋπολογισμό. Το τελικό σκορ καμία σημασία δεν έχει, φιλικό ήταν άλλωστε, τα οφέλη είναι πολλά για την ομάδα μας.


Η αλήθεια είναι πως ήταν στιγμές που η ΟΜΟΝΟΙΑ έδειχνε να μπορεί να δει στα μάτια τον Ολυμπιακό. Είχε τα δικά της σερί, τους δικούς της όμορφους πόντους, όπως βέβαια και ο αντίπαλος. Για περίοδο τόσο σύντομα μες την προετοιμασία, το επίπεδο της πετόσφαιρας που παρακολουθήσαμε ήταν υψηλό. Σίγουρα κανείς δεν ήταν στο 100%, θα ήταν αδύνατο κάτι τέτοιο, όμως ΟΜΟΝΟΙΑ και Ολυμπιακός πρόσφεραν πλούσιο θέαμα.

Γενικώς το τουρνουά που διοργανώνει η ΚΟΠΕ ήρθε την κατάλληλη χρονική στιγμή για να ανεβάσει στροφές η ομάδα μας, ενόψει και της Ευρώπης. Μέσω των φιλικών οι παίκτες του Σάββα θα βρουν ρυθμό, θα ανεβάσουν στροφές και σύντομα θα αρχίσουν να σκέφτονται “επίσημα”.