Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ Για τη δεύτερη νίκη

Για τη δεύτερη νίκη

Αφού ολοκλήρωσε με πλήρη επιτυχία τις δυο αναμετρήσεις της με τη Νέα Σαλαμίνα για Σούπερ Καπ και πρωτάθλημα, η πετοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ ετοιμάζεται για τη δεύτερη της νίκη στο πρωτάθλημα. Η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει στις 16:30 στο Στάδιο Ελευθερία την πάντα υπολογίσιμη στο χώρο Αναγέννηση Δερύνειας (live omonoianews.com). Ο Σάββας Σάββα και οι παίκτες του προσεγγίζουν με απόλυτη σοβαρότητα το ματς.


Έτσι έχουν μάθει και έτσι λειτουργούν άλλωστε. Ξέρουν πως κάθε εβδομάδα, ανεξάρτητα από τον αντίπαλο είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τη νίκη. Ξέρουν όμως και πως αποτελούν την ομάδα που όλοι ονειρεύονται να κερδίσουν, έτσι πρέπει να αποδεικνύουν την ανωτερότητα τους εντός του παρκέ. Η ομάδα έχει δείξει στα πρώτα δυο της ματς πως διαθέτει για άλλη μια χρονιά και ποιότητα και βάθος, ξέρει τι θα αντιμετωπίσει και θα μπει στο ματς αποφασισμένη να το κάνει δικό της.

Το γεγονός πως είναι αργία και το παιχνίδι νωρίς μες τη μέρα, κάνει ιδανικές τις συνθήκες για τον κόσμο να δώσει το παρόν του στο Ελευθερία. Είναι καλό να ζεσταινόμαστε και ενόψει Ευρώπης, γιατί εκεί η παρουσία μας πραγματικά μπορεί να κάνει τη διαφορά. Ας πάρει τη δεύτερη της νίκη με τον κόσμο της σήμερα η ομάδα.