Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ Αν προκριθούμε, θα πάρουμε τους Γάλλους στα MAD Awards!

Αν προκριθούμε, θα πάρουμε τους Γάλλους στα MAD Awards!

 


Το πόσο σοβαρά παίρνει τις ομάδες αλλά και τη μεγαλύτερη διοργάνωση στην πετόσφαιρα, δείχνει ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού. Όπως αναφέρθηκε στη σημερινή διάσκεψη της ομάδας μας με θέμα τη συμμετοχή των πράσινων στο Τσάμπιονς Λιγκ 2017, εάν το τριφύλλι προκριθεί στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης, τότε δεν θα έχει γήπεδο να αγωνιστεί.

Ο λόγος; Ο ΚΟΑ παραχώρησε το “Τάσσος Παπαδόπουλος Ελευθερία” στις “Ειδικές Εκδόσεις” προκειμένου να διεξαχθεί την ίδια ημέρα που πιθανόν να έχει ματς η ομάδας μας με αντίπαλο την Γαλλική Arago de SETE, τα MAD Music Awards! Αν είναι δυνατόν!

Ο Μαρίνος Στυλιανίδης στη σημερινή διάσκεψη είπε: «Ενώ ο ΚΟΑ έχει ειδοποιηθεί για το πρόγραμμα αγώνων και ενώ ήξεραν πως για τις 16/11 η ομάδα μας θα έχει τον επόμενο αγώνα εάν προκριθεί, έχουν βάλει εκείνη την ημέρα τα MAD Awards. Δεν γίνεται αυτό, ενώ γνώριζαν, να δημιουργούν τεράστιο πρόβλημα που ίσως θα τιμωρηθούμε με μεγάλα πρόστιμα εάν περάσουμε. Οι ανθρώποι των MAD Awards δεν ενημερώθηκαν. Κτίσαμε γήπεδα εκατομμυρίων για να αγωνίζονται ομάδες, όχι για βραβεία μουσικής»