Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ ΘΥΡΑ 9: «Ο πράσινος λαός δεν πρέπει να αφήσει να συμβεί κάτι...

ΘΥΡΑ 9: «Ο πράσινος λαός δεν πρέπει να αφήσει να συμβεί κάτι τόσο ντροπιαστικό»

 


Η ΘΥΡΑ 9 έστειλε το μήνυμα, την Τετάρτη όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο στάδιο Ελευθερία. Τα κίνητρα για έναν Ομονοιάτη να δώσει το παρών του είναι πολλά και οι οργανωμένοι αναφέρουν κάποια από αυτά. Με την παρουσία στο κλειστό στηρίζεται τους λεβέντες του φιλέ που τιμούν τη φανέλα με το τριφύλλι και παράλληλα… αποσοβείτε να γίνει κάτι ντροπιαστικό. Δηλαδή να δεχθεί πρόστιμο η ομάδα επειδή δεν υπάρχουν τουλάχιστον 1000 οπαδοί στον αγώνα, αφού υπάρχει σχετικός κανονισμός της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας. Στην ανακοίνωση της Θύρας 9 τονίζεται προς όλους, να ακυρώσουν όλα τα σχέδια τους για την ημέρα αυτή και να παρευρεθούν στο γήπεδο, δίπλα στην πετοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Αδέλφια της ΘΥΡΑ 9 περήφανε πράσινε λαέ,
Δεν θα ασχοληθούμε με τίποτα άλλο παρά μόνο με το Ευρωπαϊκό παιχνίδι της Πετοσφαιρικής ΟΜΟΝΟΙΑΣ την ερχόμενη Τετάρτη η ώρα 19.00 στο Ελευθέρια. Οτιδήποτε έχετε κανονίσει όποιο και αν είναι το πρόγραμμα σας, ακυρώστε τα πάντα.

Όπως έγινε γνωστό αν η ομάδα μας δεν έχει 1000 άτομα στις κερκίδες του Ελευθέρια την Τετάρτη θα τιμωρηθεί με πρόστιμο. Σε καμιά περίπτωση ο πράσινος λαός δεν πρέπει να αφήσει να συμβεί κάτι τόσο ντροπιαστικό.

Τα καραβάνια των ΘΥΡΑΕΝΝΙΩΤΩΝ θα ξεκινήσουν από παντού από όλες τις πόλεις, όλα τα χωριά και όλες τις περιοχές της Κύπρου. Ταυτόχρονα καλούμε και τον τελευταίο ΟΜΟΝΟΙΑτη να παρατήσει τα πάντα και να έρθει να στηρίξει τους λεβέντες που τόσο περήφανους μας έκαναν στα πέτρινα χρόνια που περνάμε.

Στο γήπεδο θα έχουμε στήσει την δική μας γιορτή, σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ να πανηγυρίσουμε την πολυπόθητη νίκη μέσα σε ένα κατάμεστο Ελευθέρια.

ΑΠΟΥΣΙΑ = ΠΡΟΔΟΣΙΑ
ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗ».