Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ Το ρεπορτάζ της CEV και οι αισιόδοξες δηλώσεις για πρόκριση

Το ρεπορτάζ της CEV και οι αισιόδοξες δηλώσεις για πρόκριση

 


«Η Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου, είναι μια σημαντική μέρα για την ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας και την οικογένεια της Κυπριακής πετόσφαιρας» αναφέρει το ρεπορτάζ που φιλοξενείται στην ιστοσελίδα της CEV. Αυτό γιατί η ομάδα μας υποδέχεται την Σλοβένικη ACH Volley Ljubljana, στο πλαίσιο του 2ου γύρου της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης του αθλήματος. Για πρώτη φορά ένας Κυπριακός σύλλογος λαμβάνει μέρος στο Champions League πετόσφαιρας και είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ!

Πέραν του αγώνα, στο ρεπορτάζ της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας σημειώνονται τα κατορθώματα της ομάδας μας τα τελευταία δύο χρόνια, όπου σαρώνει τίτλους και παραμένει αήττητη στις εγχώριες διοργανώσεις με 29 σερί νίκες. Ακόμη, επικοινώνησαν με τον προπονητή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ο οποίος παραχώρησε δηλώσεις ενόψει της πρώτης αναμέτρησης. volley-salamina (2)Ο Σάββας Σάββας τόνισε πως θα είναι δύσκολο παιχνίδι, όμως στο “πράσινο στρατόπεδο” είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν στις ανάγκες του αγώνα.

Αναλυτικά: «Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Πιστεύουμε πως μπορούμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και να κερδίσουμε τον αγώνα. Σεβόμαστε τον αντίπαλο. Είναι μια καλή ομάδα, με ποιοτικούς παίκτες. Αλλά επίσης έχουμε ένα καλό σύνολο και με την υποστήριξη των φιλάθλων μας, μπορούμε να προκριθούμε στον επόμενο γύρο».