Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ Συνεχίζει ακάθεκτη

Συνεχίζει ακάθεκτη

 


Δεν είχε διάθεση για αστεία η ΟΜΟΝΟΙΑ και κέρδισε όπως αναμενόταν σχετικά άνετα με 3-0 την ΑΕΚ Καραβά. Ο αντίπαλος έδωσε ότι είχε και δεν είχε, η διαφορά ποιότητας όμως ήταν εμφανής και η ομάδα μας πήρε τους βαθμούς χωρίς να χάσει σετ. Πλέον βλέπει το επόμενο παιχνίδι με τον Παφιακό στο Στάδιο Ελευθερία που θα γίνει την Παρασκευή στις 20:00. Και ελπίζει πως θα δώσει αυτό το ματς έχοντας τον κόσμο της στο πλευρό της για να την στηρίξει και να την χαρεί.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ φέτος έβαλε στόχο να κατακτήσει το νταμπλ στις εγχώριες διοργανώσεις και να κάνει το έξτρα βήμα στην Ευρώπη. Τα παιχνίδια με τον ισχυρό Παφιακό, είναι οπωσδήποτε κομβικά για το πρωτάθλημα και η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει να κάνει το πρώτο από τα βήματα που απαιτούνται για να αποκτήσει για τα καλά το πάνω χέρι ψυχολογικά. Είχε προηγηθεί βλέπετε η νίκη της στο Σούπερ Καπ και αν κερδίσει ξανά, θα δείξει ποιος είναι το αφεντικό στις μεταξύ τους αναμετρήσεις αλλά και στο πρωτάθλημα.

Την Παρασκευή λοιπόν, έχουμε ραντεβού στο Ελευθερία. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει να πάρει με αποφασιστικό τρόπο τους βαθμούς και σίγουρα θα βοηθήσει η δική μας παρουσία. Το αξίζουν και οι αθλητές μας.