Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ Συνεχίζει… στους στόχους της

Συνεχίζει… στους στόχους της


Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν τα κατάφερε χθες βράδυ και αποκλείστηκε από την Belogorie. Η ευρωπαϊκή πορεία ολοκληρώθηκε και η ομάδα τώρα συνεχίζει στις εγχώριες διοργανώσεις και στο στόχο του νταμπλ.

Το τμήμα της Πετόσφαιρας έθεσε από την αρχή της χρονιάς τρεις στόχους: Πρωτάθλημα, Κύπελλο και μια καλή ευρωπαϊκή πορεία. Στα πρώτα δύο τα πάει περίφημα, ενώ στο τρίτο έκανε αυτό που μπορούσε. Μέχρι εδώ που έφτασε είναι άκρως ικανοποιητικά καθώς απέκλεισε μια καλή ομάδα, την Κροατική Mladost. Σε αυτήν τη φάση βρήκε την Belogorie, μια ομάδα μεγαθήριο και κάτοχο του τροπαίου. Το πάλεψε όσο μπορούσε, ωστόσο η διαφορά ποιότητας μεταξύ των δύο ομάδων είναι αρκετά μεγάλη.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ πλέον στρέφει την προσοχή της στις εγχώριες διοργανώσεις, που έχει ως στόχο την κατάκτηση και των δύο τροπαίων. Οι πετοσφαιριστές χρειάζεται να συνεχίσουν την ίδια καλή πορεία μέχρι τέλους. Κυρίως στο Πρωτάθλημα που είναι και ο βασικός στόχος, για να επιστρέψει η ομάδα στον θρόνο της.

Επόμενο παιχνίδι για τους «πράσινους» την ερχόμενη Παρασκευή (18/1) στις 20:00, κόντρα στη Σαλαμίνα στο «Ελευθερία», για την 12η αγωνιστική του Πρωταθλήματος.