Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ Μεγάλη νίκη και πρόκριση στους τελικούς

Μεγάλη νίκη και πρόκριση στους τελικούς


Η ΟΜΟΝΟΙΑ έγινε η πρώτη ομάδα που προκρίνεται στους τελικούς του πετοσφαιρικού πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α’ Κατηγορίας Ανδρών και περιμένει αντίπαλο, που θα προκύψει από το ζευγάρι Ανόρθωση- Green Air Παφιακός, με την παφιακή ομάδα να έχει τον πρώτο λόγο.


Μεγάλο παιχνίδι, που κρίθηκε στο τάι μπρέικ, έγινε στο «Σπύρος Κυπριανού» ανάμεσα στη Νέα Σαλαμίνα και την ΟΜΟΝΟΙΑ και βρήκε νικήτρια την ομάδα της Λευκωσίας με 3-2 σετ (21-25, 25-22, 25-18, 18-25, 15-7). Έτσι, με αυτή την επικράτηση οι «πράσινοι» έκαναν το 4-0 στις νίκες επί των «ερυθρόλευκων» και κατάφεραν να προκριθούν στους τελικούς, εκεί που θα κριθεί ο τίτλος του πρωταθλήματος. Από πλευράς της η ομάδας της Αμμοχώστου που τα έδωσε όλα γνωρίζοντας ότι δεν είχε άλλη επιλογή, αποχαιρετά τους τελικούς.

Ματσάρα έγινε στο Θεμιστόκλειο, με την Ανόρθωση να κερδίζει στο τάι μπρεϊκ τον Green Αir Παφιακό με 3-2 σετ (25-17, 23-25, 19-25, 25-14, 15-7), να κάνει το 2-3 στις νίκες και να μένει ζωντανή στο κόλπο πρόκρισης στους τελικούς. Η «Κυρία» έπαιζε με την πλάτη στον τοίχο και χρειαζόταν απαραίτητα τη νίκη, την οποία και πήρε τελικά, μη επιτρέποντας στην παφιακή ομάδα να κάνει το 4-1 στις νίκες και να προκριθεί στους τελικούς. Παρά την ήττα του, ο Green Air Παφιακός εξακολουθεί να βρίσκεται σε πολύ πλεονεκτική θέση και χρειάζεται μόλις μια νίκη για να φτάσει στον τελικό, την οποία θα ψάξει στην έδρα του, στο επόμενο ματς των δύο ομαδων.