Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ Μεταγραφή!

Μεταγραφή!


Άμεσα αντέδρασε η επιτροπή πετόσφαιρας της Ομόνοιας και ο προπονητής Σάββας Σάββα. Μετά τη φυγή του διεθνούς Μαυροβούνιου Marco Bojic που θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κίνα οι «πράσινοι» βρήκαν άμεσα τον αντικαταστάτη του.

Πρόκειται για τον Βραζιλιάνο ακραίο Alesandro Vinisius Dos Santos, η μεταγραφή του οποίου ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 04 Δεκεμβρίου 2020.

Mε βάση το βιογραφικό του, οι «τριφυλλοφόροι» απέκτησαν ένα έμπειρο πετοσφαιριστή ηλικίας 34 ετών αφού γεννήθηκε στις 10 Μαϊου 1986. «Βλέπει τον κόσμο» από το 1.97 και γεννήθηκε στο Rio De Janeiro.

O Vinisius Dos Santos είναι επαγγελματίας τα τελευταία 15 χρόνια και αγωνίστηκε σε Λατινική Αμερική, Ευρώπη και Αραβικές χώρες. Η επαγγελματική του καριέρα άρχισε το 2005 όπου αγωνίστηκε στη Suzano Βραζιλίας. Το 2006 έπαιξε στην Αργεντινή και στην Obras San Juan. Το 2007 πέρασε τον Ατλαντικό για χάρη της Ελβετικής Nafels αλλά τον επόμενο χρόνο επέστρεψε στη Βραζιλία και έμεινε για έξι χρόνια στη χώρα του και στις ομάδες: Sada Cruzeiro, Volta Redonda και RJX. Το 2014 έκανε το «άλμα» για το Καμπιονάτο αγωνιζόμενος στην PowerVolley Milano. Στην Ιταλία έμεινε ένα χρόνο και στη συνέχεια αγωνίστηκε στην ομάδα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Hatta Club.

To 2016 έφυγε από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και επέστρεψε στη χώρα του παίζοντας στην FUNVIC /TAUBATE. Τον επόμενο χρόνο έφυγε από τη Βραζιλία και αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα Τυνησίας και στην Sfaxien. Στην Τυνησία δεν έμεινε για πολύ αφού τον επόμενο χρόνο επέστρεψε στη Βραζιλία και την Maringa Volei. Την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στη Λευκορωσία και στη Minsk Volleyball της Λευκορωσίας.

Διακρίσεις

Ο Alesandro Vinisius Dos Santos έχει αρκετές διακρίσεις στην καριέρα του αφού κατέκτησε την 3η και 4η θέση στη βραζιλιάνικη Superleague το 2009 και 2010. Το 2011 αναδείχθηκε 6ος καλύτερος σκόρερ της βραζιλιάνικης Superleague ενώ συμπεριλήφθηκε στη δεύτερη ομάδα της Εθνικής Βραζιλίας. Το 2012 κατέκτησε την 4η θέση στη Superleague Βραζιλίας ενώ το 2013 είχε μια παραγωγική χρονιά αφού: Aγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της περιφέρειας του Rio De Janeiro. Έφθασε στα προημιτελικά της βραζιλιάνικης Superleague και αναδείχθηκε 10ος σκόρερ της Superleague Βραζιλίας και 9ος καλύτερος server.To 2014 τερμάτισε με την ομάδα του στην 5η θέση στη βραζιλιάνικη Superleague. Eξάλλου, το 2017 κατέκτησε το Κύπελλο Βραζιλίας στη 2η κατηγορία της βραζιλιάνικης Superleague.

ΚΟΠΕ