Home TOP NEWS Δημητρίου: «Νίκη για να αρχίσουμε την αντεπίθεση μας»

Δημητρίου: «Νίκη για να αρχίσουμε την αντεπίθεση μας»


Στη κάμερα της Cablenet μίλησε πριν τον αγώνα ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας, Ανδρέας Δημητρίου.

Είπε αναλυτικά:

Παρά τις ιδιαιτερότητες και το αρνητικό της απουσίας του κόσμου, δεν πάυει από ο να είναι ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι, το μεγαλύτερο στην Κύπρο. Με χαρά δίνουμε σήμερα αυτό το παιχνίδι. Μας έχουν λείψει τα ντέρμπι και ανυπομονούμε. Ευχόμαστε να εξελιχθεί για την ΟΜΟΝΟΙΑ θετικά. Απέναντι μας έιναι μία βελτιωμένη ομάδα, έρχεται και αυτή με απαιτήσεις. Πιστεύουμε θα γίνει ένα ωραίο παιχνίδι και στο τέλος της ημέρας θεωρώ ότι θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Με νίκη αλλάζει η ψυχολογία; Ναι τέτοια παιχνίδια σου δίνουν, πέρα από τους τρεις βαθμούς, και τη δυναμική. Πιστεύουμε πως όποια ομάδα κερδίσει θα αποκτήσει προβάδισμα στη βαθμολογία ενόψει του δεύτερου γύρου διότι θέλουν και οι δύο ομάδες να κάνουν την αντεπίθεση τους. Είναι σημαντικό να κερδίσουμε και αν τα καταφέρουμε θα λάβουμε τα ωφέλη και τη δυναμική.

Τι περιμένουμε σήμερα; Περιμένουμε να κερδίσουμε. Θέλουμε να είμαστε ουσιαστικοί, να είμαστε προσηλωμένοι στην τακτική μας στο πλάνο μας και όταν βρούμε τις ευκαιρίες να σκοράρουμε. Με μία εμφάνιση σοβαρής μεγάλης ομάδας που θέλει να πρωταγωνιστήσει.