
Οι καλύτεροι Έλληνες είναι φυσικά οι Αποελίστες. Αυτό το ξέρουμε. Προαγωγοί της ελληνικής γλώσσας και του ελληνικού πολιτισμού.
Χάθηκε ρε Ελληνάκια ένα λεξικό του Μπαμπινιώτη πριν ιδρύσετε την ομάδα Αποέλ Ιωαννίνων;
Κάπως ανορθόγραφα δεν την γράψατε την μεγαλύτερη πόλη του νομού και της Ηπείρου;
Αλλά τι λέω; Εσείς ξέρετε καλύτερα. Εσείς είστε οι Ελληναράδες, οι απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου!
Στραβάρα που σας δέρνει.
Σ.


![[Αναδημοσίευση] Η ΟΜΟΝΟΙΑ μοιάζει με υπερωκεάνιο χωρίς πυξίδα και προορισμό](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/04/yperoekanio-fourtouna-238x178.jpg)






![Ο απολογισμός της 12ης αγωνιστικής [Αποτελέσματα – Στιγμιότυπα – Βαθμολογία]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Omonoia-OmonoiaAradippou-Andreou-300x194.jpeg)


![Το… πλάνο επιστροφής για Κουλιμπαλί και Άιτινγκ [Ατάκα Μπεργκ]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/OMONOIA-Aradippou-SKOS3838-100x75.jpg)
![Μπεργκ: «Είμαι χαρούμενος με τον τρόπο που δουλεύει η ομάδα» [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/ry45y54-100x75.jpg)