Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Η αλλαγή νοοτροπίας δεν θα έρθει ποτέ!!!

Η αλλαγή νοοτροπίας δεν θα έρθει ποτέ!!!

sak_7072


Σε αυτή την κατηγορία δημοσιεύονται απόψεις από αναγνώστες. Δημοσιεύσουμε κάθε άποψη που θα μας σταλεί με την προϋπόθεση πως θα τηρεί τους στοιχειώδεις κανόνες του λόγου και να είναι ενυπόγραφη (έστω με κάποιο ψευδώνυμο).

Καταρχάς συγχαρητήρια στη ομάδα μας για τη μεγάλη νίκη επί της ΑΕΛ..

Θα ήθελα να σχολιάσω 1 άρθρο σας σχετικά με τη προσέλευση του κόσμου σε αυτό το παιχνίδι αλλά και γενικά στο τρόπο αντιμετώπισης του οικογενειάρχη φίλαθλου της αγαπημένης μας ομάδας από τη διοίκηση.

Αφού κατάφεραν να φέρουν το μεγαλύτερο σωματείο με υποστηρικτές πέραν του 48% των φιλάθλων στο νησί, στο οικονομικό πατατράκ- χρεωκοπία, ενώ ζητούν με χίλιους τρόπους και προγράμματα την υποστήριξη για τη σωτηρία του σωματείου, ο τρόπος που αντιμετωπίζουν τον φίλαθλο, δυστυχώς – και το λέω με πολύ συναίσθηση – δείχνουν να μην έχουν συναίσθηση ??? να μην αντιλαμβάνονται??? Να μην σέβονται ( το λιγότερο που μπορώ να χαρακτηρίσω) το φίλαθλο και υποστηρικτή της μεγάλης μας αγάπης και ιδέας.

Είμαι 43 χρόνων, πολύτεκνος με 5 παιδιά και είμαι στα γήπεδα μαζί με τη ΟΜΟΝΟΙΑ από τα 11 μου χρόνια.. Αρρώστια πέστε το??? Αγάπη Αθεράπευτη πέστε???.. Ότι και να είναι… από τις διακοπές (όπου και να βρισκόμαστε ) να έρθουμε να δούμε το πρώτο φιλικό και τα ευρωπαϊκά παιχνίδια… από τον καιρό που ανάλαβε ο μεγαλοεπιχειρηματίας, ο «καλός καραβοκύρης» οι τιμές αντισταθμίστηκαν στα επίπεδα αγώνων μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων… απλά θυμηθείτε…. 35 ευρώ για ευρωπαϊκό αγώνα… 20 για φιλικό παιχνίδι… 100-120 ευρώ για 1 φιλικό παιχνίδι… 150+ για ευρωπαϊκό αγώνα… πάντα βάζαμε το καλό της ομάδας πάνω από όλα!!!

Χθες Σάββατο πάω στη μπουτίκ για 4 εισιτήρια για τον αγώνα με τη ΑΕΛ… -16 Βαθμούς… κρύο και πιθανόν βροχερός καιρός… οικονομικές δυσκολίες κλπ… ζητώ 1 κανονικό, 1 μαθητικό και 2 παιδικά για δυτική…. Απάντηση … για δυτική υπάρχουν μόνο κανονικά!!! (δηλαδή εκεί που είναι να προστατεύσει τα παιδιά ένας πατέρας από το καιρό, αφού είναι η μόνη καλυμμένη κερκίδα, δεν «υπάρχουν» ούτε μαθητικά, ούτε παιδικά)…. Άντε λες ας πάμε ανατολική και ο Θεός ας μη μας βρέξει…. Απάντηση… δεν υπάρχουν παιδικά….!!!!! Δηλαδή να πληρώσουμε και 20 ευρώ για 2 παιδικά!!!! Αυτή είναι η αντιμετώπιση της διοίκησης κύριοι…. !!!!

Και διαβάζω τώρα ότι στο παιχνίδι ήταν 7000-8000 φίλαθλοι… δηλαδή η δυτική σχεδόν μισή…. Και προτιμούν να είναι μισή παρά να βάζουν παιδιά…. Ούτε το -16,ουτε ο καιρός…. Αυτή η νοοτροπία…. Δεν θέλω να αναφερθώ σε άλλα 1002 …. Απλά ο κόσμος πλέον δεν σας ανέχεται κύριοι…

Με εκτίμηση

Μαριος Α.