Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Μην διώχνετε το κόσμο από τα γήπεδα…

Μην διώχνετε το κόσμο από τα γήπεδα…

img-20130113-wa0002


    Σε αυτή την κατηγορία δημοσιεύονται απόψεις από αναγνώστες. Δημοσιεύσουμε κάθε άποψη που θα μας σταλεί με την προϋπόθεση πως θα τηρεί τους στοιχειώδεις κανόνες του λόγου και να είναι ενυπόγραφη (έστω με κάποιο ψευδώνυμο).

Με αφορμή τον πιο πάνω τίτλο θα ήθελα να εκφράσω την όλη δυσαρέσκεια μου για τα εισιτήρια… Αυτό που γίνεται από πλευράς διοίκησης είναι πραγματικά μια κοροϊδία. Είναι αδιανόητο να μην υπάρχουν μαθητικά και παιδικά εισιτήρια.. Αν θέλει κάποιος οικογενειάρχης να πάει με την οικογένεια του που αποτελείτε από 5 άτομα θα πρέπει να δώσει 100 ευρώ για να αγοράσει 5 κανονικά? Ναι καλά διαβάσατε αφού ούτε μέχρι και για τα παιδιά θέλουν εισιτήριο… Να του εξηγώ ότι δεν υπάρχει ούτε παιδικό, ούτε μαθητικό και αγόρασα ένα κανονικό για τα παιδία και να σου λέει ότι δεν τον ενδιαφέρει και θέλει από όλα τα παιδιά κανονικό εισιτήριο… Και κάντε εσείς κύριοι της διοίκησης την πρόσθεση… 3 παιδικά θα έδινα 3 ευρώ και αντί αυτού αγόρασα ένα κανονικό 20 ευρώ και πάλι δεν μας άφηναν..

Με 8 000 κόσμο είναι πραγματικά αδιανόητο να έχουν τελειώσει όλα τα μαθητικά και όλα τα παιδικά.

Ελπίζω να εισακουστεί το παράπονο μου και να μην έχει ο κόσμος της Ομόνοιας μας τέτοια προβλήματα.. Είμαστε η ομάδα του ΛΑΟΥ, η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ο κόσμος της. Όπου κι αν παίζει εμείς εκεί δίπλα της, σε βροχές και καταιγίδες να τρώμε τα νερά, να τρώμε και την ήττα και την επόμενη βδομάδα πάλι γήπεδο..!!!!! Και η αντιμετώπιση σας??? Να μας κάνετε πρόβλημα για τα παιδιά??? Για αυτά τα παιδιά που θα είναι οι μελλοντικοί ΟΠΑΔΟΙ της ομάδας? ΜΗΝ ΔΙΩΧΝΕΤΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ

Δημήτρης