Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Παράπονο για τον αγώνα ΟΜΟΝΟΙΑ-Αέλ

Παράπονο για τον αγώνα ΟΜΟΝΟΙΑ-Αέλ


Σε αυτή την κατηγορία δημοσιεύονται απόψεις από αναγνώστες. Δημοσιεύσουμε κάθε άποψη που θα μας σταλεί με την προϋπόθεση πως θα τηρεί τους στοιχειώδεις κανόνες του λόγου και να είναι ενυπόγραφη (έστω με κάποιο ψευδώνυμο).

Γεια σας.

Θα ήθελα να σας ενημερώσω για ένα συμβάν που μας έτυχε χθες στον αγώνα με την Αέλ.
Είμαι κόρη παλιού ποδοσφαιριστή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, μεγαλωμένη στα γήπεδα και κάθε χρόνο με season ticket. Φέτος, παρόλο που για προσωπικούς λόγους δεν κατάφερα να πιάσω season ticket, δεν έχω χάσει σχεδόν κανένα αγώνα εντός.
Χθές λοιπόν, δεν θα πήγαινα στο γήπεδο, αλλά αποφασίσαμε με την μητέρα μου να πάμε αργοπορημένα. Φτάσαμε στα ταμεία την ώρα που ο Χριστοφή έβαλε το 1ο γκολ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και οι κοπέλες εκεί μας είπαν ότι έχουν κλείσει τα ταμεία και να πάμε χωρίς εισιτήριο και θα μας βάλουν (όπως είπαν και σε 2 άλλα παιδιά που ήρθαν μετά από εμάς).
Φτάνοντας όμως στην Ανατολική κερκίδα, είχε 2 securities, οι οποίοι έκαναν πρόβλημα και δεν μας έβαζαν χωρίς εισιτήριο και δεν δέχουνταν ότι τα ταμεία είχα κλείσει με πολύ ειρωνικό ύφος. Μας έστειλαν στην άλλη μεριά του γηπέδου(στην Δυτική, εκεί που μπαίνουν οι VIP) για να πιάσουμε εισιτήρια, λέγοντας μας ότι δεν θα δέχονταν κάτι λιγότερο από Κανονικό. Στην είσοδο της Δυτικής, μας είπαν πάλι ότι τα ταμεία έκλεισαν και δεν έχει εισιτήρια. Με φωνές και παρατηρήσεις ότι δεν συνεννοούνται με το προσωπικό τους, να είναι καλά οι άνθρωποι, μας έδωσαν εισητήρια και μπήκαμε στην αρχή του 2ου ημιχρόνου.
Τελοσπάντων, το θέμα είναι ότι οι υπεύθυνοι στην ΟΜΟΝΟΙΑ που συνεργάζονται με το ΓΣΠ, πρέπει να μην βάζουν αντιομονοιάτες στις πόρτες στους αγώνες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ήμασταν μια μητέρα και 3 νεαροί και έκαναν τους σπουδαίους, γιατί ήταν αναγκαστικά στο γήπεδο, όχι γιατί το ήθελαν.
Δεν ξέρω αν μόνο εγώ το βλέπω έτσι, αλλά ήθελα να σας ενημερώσω, να ενημερωθούν και παρακάτω οι υπόλοιποι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ αναγνώστες σας και να προωθήσετε το περιστατικό στους ανώτερους.
Ευχαριστώ,
Μ.Ι.