Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Επικίνδυνος ποδοσφαριστής

Επικίνδυνος ποδοσφαριστής

img_1075


Σε αυτή την κατηγορία δημοσιεύονται απόψεις από αναγνώστες. Δημοσιεύσουμε κάθε άποψη που θα μας σταλεί με την προϋπόθεση πως θα τηρεί τους στοιχειώδεις κανόνες του λόγου και να είναι ενυπόγραφη (έστω με κάποιο ψευδώνυμο).

Μετά από πολύ μεγάλο προβληματισμό αποφάσισα να παραθέσω την άποψη μου ΜΟΝΟ για έναν συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή της Ομάδας μας, ο οποίος είναι πραγματικά ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ. Επειδή κάποιοι ίσως βιαστούν να με κατακρίνουν για τις απόψεις μου, σας διαβεβαιώνω ότι πρώτη φορά αναγκάζομαι να αναφερθώ εναντίον οποιουδήποτε ποδοσφαιριστή που φόρεσε την τιμημένη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος.

Αναφέρομαι βέβαια για τον βασικό –δυστυχώς- τερματοφύλακά μας. Ο Οχάντ Λεβίτα είναι το λιγότερο ανεπαρκέστατος. Η εμφάνισή του στο προχθεσινό παιχνίδι ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Ο άνθρωπος δεν κατέχει το αντικείμενο και η παρουσία του και μόνο προκαλεί ζημιά. Αναρωτήθηκε κανείς πόσο σοβαρά ήταν τα προχθεσινά του λάθη, για τα οποία είχαμε ευχές και δεν τα πληρώσαμε. Και το χειρότερο απ’ όλα είναι το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος «ποδοσφαιριστής» δεν έχει ούτε το γνώθι σαυτόν να μαζέψει να μπογαλάκια του, να μας αδειάσει τη γωνιά και ας ασχοληθεί με το μπλέξιμο (σμιλί). Πόσο χειρότερος μπορεί να είναι ο Γιαννίκογλου ή ο νεαποκτηθείς Μορέιρα;

Αν το αντιληφθούν άπαντες στην Ομόνοια (τεχνικό επιτελείο και διοίκηση) ότι λόγω της θέσης που αγωνίζεται ο Λεβίτα, έχει αυξημένες πιθανότητες να (ξανά) κρεμάσει την ομάδας. Αντιλαμβάνεστε ότι στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου με την Ομόνοια να αγωνίζεται κάτω υπό αντίξοες συνθήκες να εξασφαλίσει έξοδο στην Ευρώπη δεν παίρνει η ανασφάλεια κάτω από τα δοκάρια.

Κυριάκος Ν.