Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Μέτρα στήριξης της ομάδας μας

Μέτρα στήριξης της ομάδας μας

1349620586063


  Σε αυτή την κατηγορία δημοσιεύονται απόψεις από αναγνώστες. Δημοσιεύσουμε κάθε άποψη που θα μας σταλεί, χωρίς κατανάγκη να την ασπαζόμαστε, με την προϋπόθεση πως θα τηρεί τους στοιχειώδεις κανόνες του λόγου και να είναι ενυπόγραφη (έστω με κάποιο ψευδώνυμο).

1. Να εκδοθούν 10000 εισιτήρια προς 50 ευρώ το καθένα για τα εναπομείναντα εντός έδρας παιχνίδια! Αν στηρίξουμε την ομάδα σήμερα θα είμαστε τετράδα σίγουρα και θα έχουμε 3 παιχνίδια ντέρμπι!

2. Να ανοιχτεί λογαριασμός όπου να μπορούμε να κάνουμε μεταφορά χρημάτων. Έτσι μπορούν να συνεισφέρουν και κάτοικοι εξωτερικού. Το ποσό να φαίνεται στις ομονοιάτικες ιστοσελίδες και να ενημερώνεται συνέχεια. Όσο ανεβαίνει το ποσό και υπάρχει ανταπόκριση τόσοι παραπάνω θα ευαισθητοποιούνται. Με ελάχιστη εισφορά 5 ευρώ θα υπάρχει τεράστια ανταπόκριση.

3. Να στηθούν χώροι όπου θα μπορούμε να βλέπουμε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια της ομόνοιας και όχι μόνο. Να στηθούν σε όλες τις πόλεις της Κύπρου με είσοδο 5 ευρώ! Στην Λευκωσία θα ήταν καλό να στηθούν και περισσότεροι από ένα χώροι. Στα καφέ δίνουμε 5 ευρώ το λιγότερο γιατί να μην τα επωφεληθεί η ομόνοια;

4. Να διοργανωθούν συναυλίες με καλλιτέχνες που συμβαδίζουν με την ομονοιάτικη ιδέα. Υπάρχει κόσμος που μπορεί να μην ασχολείται με το ποδόσφαιρο αλλά στις συναυλίες θα δώσει το παρόν του!

Μιχάλης