Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Ομονοιάτη, η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα…

Ομονοιάτη, η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα…

gm0_7060


  Σε αυτή την κατηγορία δημοσιεύονται απόψεις από αναγνώστες. Δημοσιεύσουμε κάθε άποψη που θα μας σταλεί, χωρίς κατανάγκη να την ασπαζόμαστε, με την προϋπόθεση πως θα τηρεί τους στοιχειώδεις κανόνες του λόγου και να είναι ενυπόγραφη (έστω με κάποιο ψευδώνυμο).

Καλησπέρα σας,

Είμαι και εγω ενας απο τους πολλους δυστυχως Ομονοιατες που φέτος δεν εβγαλαν Season Ticket κατά κύριο λόγο της κατάστασης που βρισκόταν η ομαδα ειδικα η οικονομικη. ‘Ηταν και η απογοητευση να βλεπεις το ιδιο εργο να παιζει καθε χρονο σε Κύπρο και Ευρώπη.

Επί της ουσίας και χωρις να μακρηγορώ νιωθω χαρα και ευτυχια να βλεπω τους παίκτες της αγαπημενης μας ομαδας να παιζουν με τοσο παθος απληρωτοι και ένα διοικητικό συμβούλιο που για πρωτη φορα μετα απο πολλα χρονια με κανει να νιωθω οτι επιτελους εχω διοικηση.

Θελω να καλεσω τον κοσμο μας να σκεφτει τι σημαίνει για τον καθενα μας η Ομόνοια διοτι απο οτι φαίνετε δυστυχως εφτασε η ωρα που ολοι απευχομασταν… Τα κριτήρια Μαρτίου δυσκολα τα περναμε… δεν το λεω απο μισαλλοδοξία αλλα για αφυπνιση!!

Αδερφια αν και για εσας σημαινει οσα σημαίνει η Ομόνοια για μενα και για τον καθε ενα αδερφο Ομονοιατη…. τοτε αυτη ειναι η ωρα να βοηθησουμε εμπρακτα.

Ξερω οτι πνιγομαστε ολοι μας απο τα προσωπικα μας οικονομικα προβληματα και ξερω οτι πολλοι θελουν να βοηθησουν αλλα δεν μπορουν. Επισης ολοι ξερουμε οτι καλειτε ο κοσμος μας να καλυψει εγκληματα αλλων! Το κακό όμως έγινε και ο μονος που εμεινε συνοδοιπορος στη μαχη ειμαστε εμεις, ο κοσμος δηλαδη, και απο οτι φαινεται και οι ηρωικοι παίκτες μας και ο προπονητης μας που δινουν μαχες απληρωτοι.

Σας παρακαλω αδερφια αντιληφθείτε ολοι το μεγεθος του προβληματος και βαρτε ολοι ενα κοινο στοχο: Αυτο το μηνα θα κανουμε ολοι εισφορα στην Ομόνοια… διοτι η Ομόνοια ειναι και αυτη κατι προσωπικο δικο μας θεμα. Παρτε το αποφαση και μην περιμενετε απο αλλους να σωσουν την κατασταση διοτι απο οτι φαίνεται μονο εμεις μπορουμε να προσπαθησουμε τουλαχιστον να κανουμε κατι…

Και αν δεν τα καταφερουμε τοτε τουλαχιστον θα πουμε οτι προσπαθησαμε και θα εχουμε την συνειδηση μας καθαρη… οχι γιατι εμεις φταιμε φυσικα, αλλα διοτι προσπαθησαμε να σωσουμε την αγαπη μας απο τα εγκληματα αυτων που μας εφεραν εδω.

Ολοι, μα ολοι, δωστε οτι μπορειτε αυτο τον μηνα!! ΟΤΙ μπορει ο καθενας και οσα θελει! Δεν ειμαστε 5-10, ειμαστε χιλιαδες και αν ολοι κανουμε μια μικρη εισφορα, σας διαβεβαιω οτι στο σύνολο της θα ειναι πολυ σημαντικη!!

Ξεκινηστε απο αυριο…μπορουμε!!!

Φτανει να το πιστεψουμε ΟΛΟΙ και να βοηθησουμε ΟΛΟΙ!!

ΟΙ Καναπεδες και τα ωραία λόγια είναι για άλλους!!

Κανετε πραγματικοτητα αυτο που σημερα φανταζει αδυνατο!!

Μόνο Ομόνοια!!!

Με εκτίμηση, Γρηγόρης