Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Ας γράψουμε ιστορία!

Ας γράψουμε ιστορία!

img_0590


  Σε αυτή την κατηγορία δημοσιεύονται απόψεις από αναγνώστες. Δημοσιεύσουμε κάθε άποψη που θα μας σταλεί, χωρίς κατανάγκη να την ασπαζόμαστε, με την προϋπόθεση πως θα τηρεί τους στοιχειώδεις κανόνες του λόγου και να είναι ενυπόγραφη (έστω με κάποιο ψευδώνυμο).

Φίλοι Καλημέρα (όσο καλή μπορεί να είναι)!

Μέσα σε μια ώρα διαδρομής για τη δουλειά μια σκέψη με κρατούσε ανήσυχο.

Θα το πω όπως το σκέφτηκα και ας ακούγεται “ρομαντικό”..
Το μέλλον μιας ιδέα που για 65 χρόνια μας έδινε αίμα, μιας ιδέα που η πλειοψηφία των κύπριων οπαδών ζει και αναπνέει με αυτή δείχνει φοητσιάρικο!! Μόνο η σκέψη εξαφάνισης της ιδέας μας μοιάζει με ΘΡΙΛΕΡ!

Εμείς που νιώθουμε την ομάδα, εμείς που τραγουδούμε για την ομάδα, εμείς που νιώθουμε περήφανοι και τυχεροί που γεννηθήκαμε με αυτή την ιδέα..
είμαι σίγουρος ότι ο καθένας μας με κάποιο τρόπο θα βοήθησε / βοηθήσει για ακόμη μια φορά την βασίλισσα του!!

Σίγουρα όλοι αναπολούμε τις ένδοξες στιγμές της Βασίλισσας μας..
Ήρθε η στιγμή να υπηρετήσουμε τη Βασίλισσα μας και να γράψουμε ένα ακόμη περήφανο κομμάτι ιστορίας για μας και όσους θα έρθουν μετά από εμάς!! Ένας σταθμός της ιστορίας που θα σκέφτονται οι κληρονόμοι μας και θα είναι περήφανοι για μας, αλλά την ίδια ώρα θα σταθούν προστάτες ούτως ώστε να μην τύχουμε παρόμοιας εκμετάλλευσης από διοικήσεις και μισθοφόρους.

Θέλω να κλείσω “ευχαριστώντας” τους ομονοιάτες, που στα λεγόμενα τους στη ΘΥΡΑ 9 έλεγαν ότι κανείς δεν είναι περισσότερο ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ από αυτούς, που μας ξεπούλησαν και εξαφανίστηκαν!!
Οι πραγματικοί ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ τώρα θα εμφανίζονταν και θα αναλάμβαναν τις ευθύνες τους!!

Νικόλας.