Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Ούτε σωτήρες υπάρχουν, ούτε από μηχανής θεοί, ούτε Ρώσοι με αέρια

Ούτε σωτήρες υπάρχουν, ούτε από μηχανής θεοί, ούτε Ρώσοι με αέρια

ma_02416


  Σε αυτή την κατηγορία δημοσιεύονται απόψεις από αναγνώστες. Δημοσιεύσουμε κάθε άποψη που θα μας σταλεί, χωρίς κατανάγκη να την ασπαζόμαστε, με την προϋπόθεση πως θα τηρεί τους στοιχειώδεις κανόνες του λόγου και να είναι ενυπόγραφη (έστω με κάποιο ψευδώνυμο).

Σύντροφοι,

Εν ξεκάθαρο πλέον ότι ούτε σωτήρες υπάρχουν, ούτε από μηχανής θεοί, ούτε Ρώσοι με αέρια. Που σε τελική ανάλυση καλύτερα, γιατί ακριβώς εν τούτο το μοντέλο διοίκησης τζαι χρηματοδότησης που ακρωτηρίασε την ΟΜΟΝΟΙΑ μας. Για αυτό τζαι τούτη εν η ώρα η δική μας. Εν η ώρα που πρέπει ούλλος ο ΛΑΟΣ μαζί, αλλά τζαι ο καθένας μας ξεχωριστά να κάμει τη σωτηρία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δική του υπόθεση. Ήρτεν η ώρα που πρέπει ο ΛΑΟΣ να δείξει τη δύναμη του. Μια ζωή περηφανευκούμαστε ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ εν ο κόσμος της. Τα λόγια όμως εν μπορούν να κάμουν τίποτε που μόνα τους. Χρειάζονται πράξεις!

Όπως μπορεί ο καθένας μας να καταλάβει, η λύση στα οικονομικά προβλήματα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ περνά τζαι που τα δικά μας shέρκα. Εν θέλω να χρησιμοποιήσω τη βαρετή ατάκα του ραδιομαραθωνίου ότι και η πιο μικρή εισφορά είναι μεγάλη, αλλά όντως τα πράματα έτσι είναι. Αν υποθέσουμε ότι υπάρχουν 10,000 ενεργοί Ομονοιάτες (θυμίζω τη χρονιά που πιάσαμε το πρωτάθλημα εκόψαμεν πάνω που 7000 season), μπορείτε να καταλάβετε τι σημαίνει αν τούτοι ούλλοι εβάλλαμε που 10euro (2 πίττες σουβλάκια) το μήνα. Η οικονομική μας συμβολή σε τούντον αγώνα εν απαραίτητη!

Πέραν τούτου όμως το θέμα εννεν μόνο οικονομικό, αλλά τζαι θέμα ηθικής τάξης. Η οικονομική σωτηρία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που το ΛΑΟ της, τζαι όχι που το κάθε ουρανοκατέβατο καιροσκόπο, εν να επαναπροσδιορίσει το λαικό τζαι μαζικό χαρακτήρα του συλλόγου. Που σε τελική ανάλυση εν τούτο που κάμνει την ΟΜΟΝΟΙΑ μας να ξεχωρίζει που κάθε άλλη ομάδα μες στη Κύπρο. Γιατί η ΟΜΟΝΟΙΑ εν κάτι πολλά παραπάνω που ένα απλό σωματείο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ μας εν ο πόλος συσπείρωσης, έκφρασης τζαι οράματος για το κάθε προοδευτικό τζαι αγνό δημοκράτη!

Ψυshή τζαι νεύρο!

ΠΑΝΤΑ ΟΜΟΝΟΙΑ – ΜΟΝΟ ΟΜΟΝΟΙΑ – ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΜΟΝΟΙΑ