Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Ένα μεγάλο ευχαριστώ

Ένα μεγάλο ευχαριστώ

img_9780


Σε αυτή την κατηγορία δημοσιεύονται απόψεις από αναγνώστες. Δημοσιεύσουμε κάθε άποψη που θα μας σταλεί, χωρίς κατανάγκη να την ασπαζόμαστε, με την προϋπόθεση πως θα τηρεί τους στοιχειώδεις κανόνες του λόγου και να είναι ενυπόγραφη (έστω με κάποιο ψευδώνυμο).

Αδέλφια ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ,

Φτάνοντας στο τέλος της φετινής σεζόν νιώθω την ανάγκη να βγάλω κάποια πράγματα από μέσα μου.

Καταρχάς ότι και να γίνει μέχρι και το τέλος της σεζόν, ότι και να γίνει σήμερα στον ημιτελικό, είτε κατακτήσουμε το κύπελλο είτε όχι, σε όποια θέση και να καταλήξουμε στο τέλος του πρωταθλήματος, έχω την ανάγκη να πω από τα βάθη της καρδιάς σε τεχνικό τιμ, γυμναστές και ποδοσφαιριστές ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! Το ότι κατάφεραν να είναι ακόμη εδώ με τα τόσα προβλήματα που υπάρχουν για εμένα προσωπικά είναι όλοι τους ήρωες!!!

Δεύτερο όσο αφορά τα κριτήρια και τη μάχη που κάνει αυτός ο μεγάλος ΛΑΟΣ για την ομάδα εν μέσω των αντίξοων συνθηκών που υπάρχουν στο νησί μας, δυστηχώς τα περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα. Δεν είμαι άνθρωπος που σταματά να ελπίζει, συνέχως βάζω και εγώ το λιθαράκι μου όσο μπορώ για να σωθεί αυτή η ιδέα ζωής για εμένα και θα συνεχίζω να ελπίζω μέχρι και την τελευταία μέρα!! Πρέπει όμως να αρχίσουμε να προετοιμαζόμαστε και για το χειρότερο σενάριο. Είτε περάσουμε τα κριτήρια είτε όχι οι επόμενες 3 με 4 χρονιές θα είναι πάρα πολύ δύσκολες.

Αναγκαστικά θα πρέπει να ανεβούν νεαροί από τη δεύτερη ομάδα και να μπουν από την αρχή στα βαθιά. Η μόνη διαφορά εμάς όμως από τις υπόλοιπες ομάδες που θα επιχειρήσουν κάτι τέτοιο, είναι πως εμείς έχουμε τον άνθρωπο που μπορεί να αναλάβει μια τέτοια αποστολή και το όνομα αυτού Τόνι Σαβέβσκι. Γι αυτό θέλω να ζητήσω από τώρα μια χάρη από τον ΛΑΟ της ομάδας μας όχι μόνο για του χρόνου, αλλά και για τα υπόλοιπα χρόνια!! Πρέπει να στηρίξουμε όχι μόνο τον Τόνι, αλλά και τα νεαρά παιδιά που θα ανεβούν πάνω. Πρέπει ότι και να γίνει να έχουμε υπομονή με αυτά τα παιδιά και αυτοί με τη σειρά τους ακολουθώντας τις οδηγίες του “δασκάλου” τους θα μας ανταμείψουν για την υπομονή που θα δείξουμε!!! Πρέπει όλοι να είμαστε ΕΝΑ μόνο για την ΟΜΟΝΟΙΑ!!!

Για τέλος άφησα κάτι που θέλω να πω προσωπικά σε ένα από τους παίκτες της ομάδας μας, τον Άνθονυ Σκαραμοτσίνο. Ομολογώ πως είμουν από αυτούς που κυρίως μετά το παιχνίδι με την πάφο στο ΓΣΠ, δεν έμειναν λόγια που δεν είπα για τον ίδιο. Στο τέλος της ημέρας μας έδειξε ότι απλά χρειαζόταν στήριξη που του την έδωσε στο τέλος ο Τόνι και τα αποτελέσματα τα βλεπουμε στο γήπεδο και πλέον εγώ προσωπικά πιστεύω πως αν συνεχίσει την σκληρή δουλειά τότε ίσως να βρηκαμε τον Σπούνγκιν του αριστερού άκρου. Γι αυτό Άνθονυ τουλάχιστον από εμένα προσωπικά σου ζητώ ένα ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΓΓΝΩΜΗ!!!

Ευχαριστώ,
Κώστας