Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Πήραν το ευχαριστώ τους μέσα από την αγάπη που δείχνει ο κόσμος...

Πήραν το ευχαριστώ τους μέσα από την αγάπη που δείχνει ο κόσμος για αυτούς

6


 Σε αυτή την κατηγορία δημοσιεύονται απόψεις από αναγνώστες. Δημοσιεύσουμε κάθε άποψη που θα μας σταλεί, χωρίς κατανάγκη να την ασπαζόμαστε, με την προϋπόθεση πως θα τηρεί τους στοιχειώδεις κανόνες του λόγου και να είναι ενυπόγραφη (έστω με κάποιο ψευδώνυμο).

Όσοι είπετε οτι η ΟΜΟΝΟΙΑ εν άχριστη, και εν εχει υπόθεση…Όσοι είπετε ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ εν να κλείσει και να διαλυθεί…Όσοι μας είπετε να ντρεπούμαστε που είμαστε με την ΟΜΟΝΟΙΑ και να αλλάξουμε ομάδα…Όσοι είπετε ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ εν θα μπει τετράδα και ότι εν θα περάσει τα κριτήρια και εν να της κόψουν και πόντους καλύτερα να σταματήσετε να ασχολείστε με το ποδόσφαιρο και να κλείσετε τον βόθρο που έχετε για στόμα…

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι εδώ.. ακόμα πιο δυνατή από ποτέ… Απο το -19 βρέθηκε στο +1 που την ανόρθωση που ήταν πρωτοπόρος και έφκαλε την και που το κύπελλο την στιγμή που ήταν αήττητη..Νίκησε τον αποέλ με 3-0 την στιγμή που μας έλεγαν ότι ήταν η καλύτερη άμυνα της Ευρώπης και που σχεδόν ήταν πρωταθλητής…

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ο ΛΑΟΣ της! Η ΟΜΟΝΟΙΑ μαζί με τον κόσμο της κατάφερε και πέρασε τα κριτήρια και μέσα σε 40 μέρες κατάφερε και μάζεψε το ποσό των 2,5 εκατομμυρίων.. Ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έδειξε και απέδειξε πόσο τρελά και πόσο πολύ αγαπά την ΟΜΟΝΟΙΑ που για αυτόν δεν είναι μονάχα μια ομάδα, είναι και μια ιδέα, μια λατρεία, ένας τρόπος ζωής… Μια μεγάλη και απέραντη ΑΓΑΠΗ..!

Ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ απέδειξε πόσο περήφανος είναι γι αυτήν την μεγάλη ιδέα και στο κάλεσμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για στήριξη του σωματείου σ’ αυτό το δύσκολο οικονομικό πρόβλημα έδωσε ο καθένας ότι μπορούσε για να σωθεί..

Η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί να έχασε το πρωτάθλημα και το κύπελλο για αυτήν την αγωνιστική χρόνια βρήκε όμως τον κόσμο της…. Οι παίκτες μας χρειάστηκε να παίξουν και απλήρωτοι. Όμως δεν το έβαλαν κάτω. Σε κάθε αγώνα έμπαιναν στο γήπεδο.Έδιναν ακόμα και την ψυχή τους και πάλευαν σαν λιοντάρια για την νίκη… Αυτή την ΟΜΟΝΟΙΑ που είδαμε τις τελευταίες αγωνιστικές θέλουμε να βλέπουμε σε κάθε αγώνα. Οι παίκτες πήραν το ευχαριστώ τους μέσα από την αγάπη που δείχνει ο κόσμος για αυτούς.

Όλοι μαζί καταφέραμε να αποδείξουμε σε όλους ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι μεγάλη και δυνατή και ότι ποτέ δεν θα λυγίσει ότι και να συμβένει…Όλοι μαζί. Παίκτες, Διοίκηση και κόσμος ενωμένοι μπορούμε να φτάσουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ εκεί που της αξίζει. Στον θρόνο της σαν μια αληθινή ΒΑΣΙΛΛΙΣΑ..

ΓΙΑΤΙ ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΥΠΕΣ ΜΑΖΙ ΤΡΙΦΥΛΛΑΡΑ ΜΟΝΑΧΑ ΕΣΥ!

Δημήτρης