Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Χάρες και λύπες μα δεν σε ξέχασα…

Χάρες και λύπες μα δεν σε ξέχασα…

img_2266


Σε αυτή την κατηγορία δημοσιεύονται απόψεις από αναγνώστες. Δημοσιεύσουμε κάθε άποψη που θα μας σταλεί, χωρίς κατανάγκη να την ασπαζόμαστε, με την προϋπόθεση πως θα τηρεί τους στοιχειώδεις κανόνες του λόγου και να είναι ενυπόγραφη (έστω με κάποιο ψευδώνυμο).

Όλοι γνωρίζουμε ότι ο αποκλεισμός από την Άστρα έφερε απογοήτευση στον κόσμο της Ομόνοιας και στους ποδοσφαιριστές.

Δεν μπορούμε να πούμε ότι η Ομόνοια δεν έπαιξε μπάλα αλλά ούτε ότι έπαιξε το μέγιστο των ικανοτήτων της.Μια δικαιολογία είναι το ότι η Άστρα έπαιξε πιο πολλούς αγώνες;(πρωτάθλημα,ευρώπη)
Φυσικά η Ομόνοια μπορούσε να περάσει αυτή στην επόμενη φάση αλλά δυστυχώς αυτό είναι το ποδόσφαιρο.

Η Ομόνοια κατά διαστήματα έπαιξε καλό ποδόσφαιρο με αποκορύφωμα την φάση του Σκέμπρι όπου εκεί αν η μπάλα κατέληγε στα δίκτυα ίσως τα πράγματα θα εξελίσσονταν πολύ πιο διαφορετικά.Τότε ήρθε η φάση του γκολ της Άστρα.
Ένα κόρνερ το οποίο δεν ήταν σίγουρο και μία κόντρα και να το 0-1.Ενώ ο Λαμπάν θα έπρεπε να αποβληθεί από το πρώτο ημίχρονο..Οι παίκτες από εκείνη τη στιγμή δεν θυμάμαι να έκαναν φάση ως το τέλος του ημιχρόνου.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε καλά με μιά εκπληκτική αντεπίθεση (Εφρέμ Ασσις Γικιεβιτς) και το 1-1.Μετά ήρθε και η κόκκινη κάρτα του Λαμπάν όπου εκεί κάποιοι πίστεψαν ότι η πρόκριση ήταν θέμα χρόνου αφού η Ομόνοια με αριθμητικό πλεονέκτημα θα σκόραρε το πολυπόθητο δεύτερο γκολ.Τότε ήρθε η έμπνευση του Μπουτέσκου…….΄Ενα γκολ από το πουθενά όπου εκεί τα όνειρα κάθε Ομονοιάτη ”καταστράφηκαν”.

Πρέπει όμως φίλοι μου να μείνουμε κοντά στην ομάδα και να την βοηθήσουμε να βρεί τον παλιό καλό της εαυτό.Επίσης δεν θα πρέπει να κατακρίνουμε τον προπονητή μας αφού και αυτός ότι μπορεί κάνει και πιστεύω ότι θα δώσει το 100% των δυνατοτήτων του για να κάνει την Ομόνοια ομάδα προταθλητισμού.

Χάρες και λύπες μα δε σε ξέχασα……

Β.Η