Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Όχι και 10 ευρώ το streaming!

Όχι και 10 ευρώ το streaming!

img_1576


Σε αυτή την κατηγορία δημοσιεύονται απόψεις από αναγνώστες. Δημοσιεύσουμε κάθε άποψη που θα μας σταλεί, χωρίς κατανάγκη να την ασπαζόμαστε, με την προϋπόθεση πως θα τηρεί τους στοιχειώδεις κανόνες του λόγου και να είναι ενυπόγραφη (έστω με κάποιο ψευδώνυμο).

Πρέπει να δοθούν εύσημα στην Primetel για την εξαιρετική δουλειά που κάνει μέχρι τώρα στην κάλυψη της Ομόνοιας. Δεν είναι μόνο η πρωτοφανής απευθείας μετάδοση των φιλικών προετοιμασίας της ομάδας στην Πολωνία, αλλά και η όλη προσέγγιση του σημερινού φιλικού της Ομόνοιας στο ΓΣΠ, με την ανάλυση πριν και μετά τον αγώνα, τις συνεντεύξεις, και τα διαφωτιστικά ριπλέι που δεν άφησαν ούτε μια φάση αδιευκρίνιστη. Αν μη τι άλλο, είδαμε ματς της Ομόνοιας με κάπως ισομερή σχολιασμό του αγώνα, χωρίς κάποιο εξυπνόβλακα της LTV να μας κάνει τα άσπρα μαύρα υποβαθμίζοντας ότι καλό κάνει η Ομόνοια και υπερτονίζοντας το κάθε λάθος.
Τα αρνητικά σημεία όμως πρέπει να εντοπίζονται και να διορθώνονται: η τιμή που χρεώνει η Primetel για την μετάδοση των αγώνων μέσω του διαδικτύου (streaming) είναι επιεικώς καταχρηστική! Δέκα ευρώ για την αγορά ενός αγώνα, τη στιγμή που οι καταναλωτές αυτού του προϊόντος είναι ως επί το πλείστον φοιτητές και απόδημοι;
Εδώ η UEFA για streaming αγώνων Champions League και χρεώνει 3 ευρώ τον κάθε αγώνα. Οι ανταγωνιστές σας στην Κύπρο χρεώνουν από 5 μέχρι 7 ευρώ, ενώ η τιμή πέφτει αν αγοράσεις πακέτο αγώνων. Γιατί λοιπόν εσείς 10 ευρώ ρε παιδιά; Πώς το δικαιολογείτε αυτό;
Η Ομόνοια εκτός από λαϊκή ομάδα, όπως ξέρετε είναι και λαοφιλής. Με οικονομική ανάλυση Λυκείου λοιπόν, κάποιος εύκολα μπορεί να αντιληφθεί ότι αν πέσουν οι τιμές του streaming, στην περίπτωση της Ομόνοιας όχι μόνο δεν θα χάσετε χρήματα, αλλά θα κερδίσετε από τον μεγάλο όγκο των Ομονοιατών του εξωτερικού, πολλοί από τους οποίους δεν μπορούν να διαθέτουν 20-40 ευρώ κάθε μήνα για να πληρώνουν το streaming της Primetel.
Είμαι σίγουρος ότι μια τέτοια χειρονομία θα αγκαλιαστεί ευρέως από τους ανά τη γη Ομονοιάτες, και να είστε σίγουροι εκεί στην Primetel πως είμαστε πολλοί. Δείξτε την αφοσίωση σας στην Ομόνοια και τον κόσμο της και όχι στο πρόσκαιρο και καταχρηστικό κέρδος. Αυτή είναι η φόρμουλα με την οποία θα κερδίσετε και σεις, και εμείς.

Απόδημος Ομονοιάτης