Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Νέα ιδέα που θα αποφέρει πιο γρήγορα κέρδος

Νέα ιδέα που θα αποφέρει πιο γρήγορα κέρδος

img_1232


Σε αυτή την κατηγορία δημοσιεύονται απόψεις από αναγνώστες. Δημοσιεύσουμε κάθε άποψη που θα μας σταλεί, χωρίς κατανάγκη να την ασπαζόμαστε, με την προϋπόθεση πως θα τηρεί τους στοιχειώδεις κανόνες του λόγου και να είναι ενυπόγραφη (έστω με κάποιο ψευδώνυμο).

Γεια σας!

Είμαι και εγώ ένας από τους χιλιάδες οπαδούς της ομάδας μας. Δύστυχος  οι οικονομική κρίση έφερε την ομάδα μας σε μια δύσκολη κατάσταση, όμως ο καθένας μας ξεχωριστά προσπάθησε να βοηθήσει αυτή την ομάδα όσο μπορούσε και να την βγάλει από το οικονομικό αδιέξοδο. Δύστυχος όμως τα χρήματα πρέπει  να έρχονται στο σωματείο καθημερινά. Έτσι όπως κατάλαβα βάζετε νέες ιδέες στο τραπέζι και υλοποιείτε αυτές που είναι εφικτές και θα φέρουν γρήγορο χρήμα στην ομάδα.
Με την ιδέα που είχατε για την δημιουργία του energy drink  για την βοήθεια του σωματίου, θα ήθελα να σας προτείνω και εγώ τη δική μου ιδέα.
Το energy drink είναι μια καλή πρόταση, αλλά κατά την ταπεινή μου άποψη δεν θα φέρει και τα καλύτερα οικονομικά αποτελέσματα. Μπορεί να το πίνει ο κόσμος αλλά όχι σε καθημερινή βάση. Λίγοι είναι αυτοί που το προτιμούν και ακόμα λιγότεροι αυτοί που τα πίνουν καθημερινά.
Τι είναι αυτό που παίρνει ο κόσμο σε καθημερινή βάση και μια και δυο και τρείς φορές την ημέρα? Κοιτάξτε γύρο σας κυκλοφορά παντού. Και όπως είπα στην αρχή είμαστε χιλιάδες και δεν θα είναι για λίγους αλλά για όλους, ιδικά όταν υπάρχει με διάφορους τρόπους παρασκευής. Μέτριος, σκέτος , γλυκύς και άλλες γεύσης παγωμένου καφέ που κυκλοφορούν.
Εάν μπορούσατε να δημιουργήσετε ένα δικό μας  παγωμένο καφέ με την ονομασία της ομάδας μας θα έφερνε πιστεύω πιο γρήγορα και περισσότερα χρήματα στην ομάδα μας φτάνει ο καφές να είναι καλός.

Ευχαριστώ !!

Γ.Κ.