Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Άποψη αναγνώστη: Όχι άλλες μεταγραφές

Άποψη αναγνώστη: Όχι άλλες μεταγραφές

img_4154


 

Σε αυτή την κατηγορία δημοσιεύονται απόψεις από αναγνώστες. Δημοσιεύσουμε κάθε άποψη που θα μας σταλεί, χωρίς κατανάγκη να την ασπαζόμαστε, με την προϋπόθεση πως θα τηρεί τους στοιχειώδεις κανόνες του λόγου και να είναι ενυπόγραφη (έστω με κάποιο ψευδώνυμο).

Έχω ακούσει αρκετούς φιλάθλους να λένε ότι η ομάδα μας χρειάζεται μεταγραφές. Θα ήθελα κι εγώ να εκφράσω την άποψη μου γι΄ αυτό το θέμα.

Ποιος είναι ο λόγος που χρειάζεται η ομάδα μας περαιτέρω ενίσχυση?

Ας ξεκινήσουμε από τους τερματοφύλακες. Υπάρχουν οι Μορείρα, Μπρούκς και Χατζηφραγκίσκου άρα είμαστε πλήρης! Όπως και στην άμυνα αφού έχουμε τους Θερβέρα, Κυριάκου, Αλαμπί, Αντράντε, Εμπέμπα, Σκαραμοτσίνο και Χαραλάμπους. Όσο για το κεντρικό αμυντικό που κάποιοι λένε ότι χρειαζόμαστε ενίσχυση έχουμε για τη θέση τρεις ποδοσφαιριστές (Αλαμπί, Αντράντε, Εμπέμπα) και σε περίπτωση τραυματισμού ή τιμωρίας εχούμε αντικαταστάτες (Σοάρες και Σκαραμοτσίνο που έχουν ξαναπαίξει σε αυτή τη θέση). Στο κέντρο έχουμε τους Λέο, Σοάρες, Ασσίς, Μαρκάσα και Αγκουιάρ. Αρκετοί ισχυρίζονται ότι χρειαζόμαστε ακόμα ένα ποδοσφαιριστή για να μπορεί να αντικατάστασει τον Σόαρες αλλά και εκεί έχουμε αντικαταστάτες, τους Μαρκάσα και Κυριάκου. Όσο για την επίθεση υπάρχουν οι Εφραίμ, Τείλορ, Πλατινί, Σκέμπρι, Γκικίεβιτς, Ρουσιάς και Χατζηβασίλης. Για τον επιθετικό που γίνεται μεγάλο θέμα έχουμε τρεις ποδοσφαιριστές, τον Γκικίεβιτς, τον Ρουσιά (που ο προπονητής μας είχε πει ότι είναι επένδυση για φέτος) αλλά και τον Χατζηβασίλη. Επίσης σε αυτή την θέση μπορούν να παίξουν και κάποιοι από τους ακραίους επιθετικούς. (π.χ. Σκέμπρι). Να μην ξεχνάμε και τους μικρούς της ακαδημίας που όλοι θέλουμε να προωθήσει ο προπονητής μας.

Άρα δουλειά των φιλάθλων είναι να στηρίζουν τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές και όχι να βάζουν πίεση για επιπλέον μετάγραφες. Λίγη εμπιστοσύνη στο προπονητή δεν είναι κακό!

Απλά να υπενθυμίσω και τις περιπτώσεις των Σκαραμοτσίνο, Άλβες και Σοάρες.

ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΝΤΑΜΠΛ

Α.Π.Μ