Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Τιμωρία από Δικαστική

Τιμωρία από Δικαστική

img_1273


Σε αυτή την κατηγορία δημοσιεύονται απόψεις από αναγνώστες. Δημοσιεύσουμε κάθε άποψη που θα μας σταλεί, χωρίς κατανάγκη να την ασπαζόμαστε, με την προϋπόθεση πως θα τηρεί τους στοιχειώδεις κανόνες του λόγου και να είναι ενυπόγραφη (έστω με κάποιο ψευδώνυμο).

Αναγκάζομαι να γράψω τις σκέψεις μου τις οποίες κρατούσα στο μυαλόμου από την επομένη του φιλικού με τον Άρη και τα όσα έγιναν. Δεν σκόπευα να το κάνω αλλά η χθεσινή απόφαση της Δικαστικής και οι αντιδράσεις μας για αυτήν με προβλημάτισαν πάρα πολύ. Κατ’ αρχήν η ποινή είναι εξουθενωτική, δεν χωρεί αμφοβολία. Προσωπικά περίμενα 1 αγωνιστική και κάποιο πρόστιμο, δεδομένης της καλής συμπεριφοράς/απολογίας που επέδειξε το Δ.Σ. μετά τα συμβάντα.

Δεν άκουσα ούτε διάβασα όμως από κάποιον να αναφέρεται στο πραγματικό πρόβλημα. Το πρόβλημα των ελάχιστων ανεγκέφαλων που έβαλαν το Σωματείο σε άλλη μια οικονομική περιπέτεια και την ομάδα να αγωνιστεί χωρίς οπαδούς για 2 αγώνες…και όλοι γνωρίζουμε τι σημαίνει ο κόσμος για την ομάδα μας. Δεν τοποθετήθηκε κανένας στο πως θα ληθεί αυτό το πρόβλημα. Ας παρθούν σκληρά μέτρα από το Σωματείο και ας χάσουμε 3-5-10-100 κακούς οπαδούς. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ. Αν τους χάσουμε αυτούς σίγουρα θα κερδίσουμε πολλαπλάσιους. Τα μέτρα είναι απλά:
1. Αφού το Σωματείο σίγουρα τους γνωρίζει (σίγουρα τους γνωρίζει μέσω των οργανωμένων) ας τους αφαιρέσει το δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο… ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΟΥΝ-ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ. Αν οι οργανωμένοι θέλουν το καλό του Σωματείου και όχι του κάθε ανγκέφαλου, ας προχωρήσουν σε αυτό το μέτρο από μόνοι τους.
2. Όταν το Σωματείο τους εντοπίζει, τότε να τους βάζει να αναλάβουν και το οικονομικό κόστος της ζημιάς που προκάλεσαν. ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ να δίνουμε τα χρήματα μας από το υστέρημα μας για την ΟΜΟΝΟΙΑ μας και κάποιοι αχαρακτήριστοι να της προκαλούν ζημιά, σε ένα μήνα κριτηρίων που θα ψάχνουμε και το τελευταίο ευρώ. ΑΙΣΧΟΣ κι ΑΗΔΙΑ γι’ αυτούς που θέλουν να αποκαλούνται ομονοιάτες. Δεν είναι έτσι οι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ κύριοι.
Κάποιοι μιλούν για τις ομάδες περιφρούρησης. Με όλο το σεβασμό και την καλή πρόθεση των παιδιών, απλά ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ. Τους είδα στο φιλικό με τη Σαλαμίνα. Δίπλα τους 5 όλοι κι όλοι ανεγκέφαλοι προέβαιναν καθόλη τη διάρκεια του αγώνα σε απρεπείς ενέργειες. Δεν είδα κανένα παιδί της περιφούρησης να αντιδρά.
Κι αυτά συνέβηκαν σε φιλικά παιγνίδια. Τί θα γίνει αύριο στα επίσημα? Που κάποιο γέμισαν τα μυαλά των πλείστων οπαδών μας ότι σχεδόν πήραμε από τώρα το Πρωτάθλημα? Θέλουμε και μπορούμε να το πάρουμε, όμως νομίζω ξεχνάμε ότι αυτοσκοπός του Σωματείου είναι η οικονομική του επιβίωση. Διότι χωρίς χρήμα πολύ δύσκολα παίρνεις (ή σε αφήνουν να πάρεις) πρωτάθλημα.

Επίσης, μια εισήγηση προς την ιστοσελίδα σας. Κάντε έλεγχο των μηνυμάτων που δημοσιεύονται στη στήλη των απόψεων των οπαδών και μη δημοσιεύετε μηνύματα που περιέχουν βρισιές ή προκλητικά μηνύματα που πιθανόν να φανατίζουν κάποιους μη έχοντες τα 400. Εξηγώ, μια-δυο μέρες πριν το συμβάν στο φιλικό με τον Άρη, κάποιος αρθρογράφησε απαντώντας σε αποελίστα για την αδικία που υπέστη το αποελ με την Μάριμπορ. Να απαντήσει ναι. Όμως το εμετογράφημα του περιλάμβανε πολλές υβρισίες αλλά και καταφερόταν κατά του Τράττου ανεβάζοντας και βίντεο αγώνα μας πριν 9-10!!!! χρόνια. Ναι μας αδίκησε πολλές φορές (μόνο αυτός το έκανε δηλαδή?). Ο άνθρωπος αυτός κατά την γνώμη μου είναι πιθανόν άθελα του ηθικός αυτουργός των όσων συνέβησαν στο φιλικό με τον Άρη αφού αν αυτοί που έκαναν τα επεισόδια είχαν δει το συγκεκριμένο εμετογράφημα πιθανόν να παρακινήθηκαν υποσυνείδητα σε όσα αχρείαστα και ζημιογόνα έκαναν.

Κάτι για το ματς με την ανόρθωση. Ας μην ξεχνάμε ότι πέρσι δεν μπορέσαμε να τους νικήσουμε στο Παπαδόπουλος για το πρωτάθλημα. Ας μη ξεχνάμε ότι ο Ζόρζε Κόστα πέρσι μας την έκανε στο κύπελο με την αελ χωρίς να του βάλουμε γκολ. Ας είμαστε προσγειωμένοι. Την ομάδα την έχουμε για να νικήσουμε, αλλά ας αφήσουμε πίσω τις προϊστορίες, τις αναφορές περί εξοχικού, τις αναφορές περί διαλυμένης ανόρθωσης (ζω στη Λάρνακα-οι ανορθωσιάτες ζουν και αναπνέουν για να μας νικήσουν αν θέλετε να ξέρετε, παρά τα προβλήματα που ΕΙΧΑΝ. Τώρα αφού έχουν διοίκηση είναι στην ίδια κατάσταση με εμάς, δηλ. περήφανοι παττισμένοι που προσπαθούν να επουλώσουν τις πληγές τους με μια νίκη επί ενός μεγάλου αντιπάλου) και οτιδήποτε απορποσανατολίζει από την πραγματικότητα. Θα παίξουμε ένα ντέρμπι του 1-Χ-2 και πρέπει να είμαστε σοβαροί και αποφασισμένοι να το κερδίσουμε.

JiBo OMONOIA 4 LIFE