Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Συμβούλιο υπάρχει;

Συμβούλιο υπάρχει;

img_5323


Σε αυτή την κατηγορία δημοσιεύονται απόψεις από αναγνώστες. Δημοσιεύσουμε κάθε άποψη που θα μας σταλεί, χωρίς κατανάγκη να την ασπαζόμαστε, με την προϋπόθεση πως θα τηρεί τους στοιχειώδεις κανόνες του λόγου και να είναι ενυπόγραφη (έστω με κάποιο ψευδώνυμο).

Μετά από πολλή σκέψη και προβληματισμό αποφάσισα και εγώ να πω την άποψη μου σχετικά με την ομάδα μας για φέτος και γενικά για το οικοδόμημα που λέγεται ΟΜΟΝΟΙΑ και ειδικότερα για τη διοίκηση της ομάδας μας.

Καταρχήν να παραθέσω κάποια γεγονότα όπως, ότι τα περισσότερα μέλη από την τωρινή διοίκηση ήταν στο Συμβούλιο με πρόεδρο τον Κ. Νεοφύτου και ένθερμοι υποστηρικτές της υποψηφιότητας του για την δεύτερη του θητεία αλλά και όταν ζήτησε και πήρε ψήφο εμπιστοσύνης. Σε όλες τις συνελεύσεις που είμαστε παρόν (δεν μπορούμε να ξέρουμε τι γίνεται πίσω από κλειστές πόρτες) υποστήριζαν με σθένος τον Κ. Νεοφύτου και την πολιτική που ακολουθούσε. Άρα είναι συνυπεύθυνοι για το χρέος του σωματείου και για όλα τα κακά που αποκομίσαμε από την προηγούμενη πενταετία.

Αναλαμβάνοντας το σωματείο όταν αποχώρησε ο Κ. Νεοφύτου, το συμβούλιο έκανε το αυτονόητο και στράφηκε στον κόσμο για οικονομική ενίσχυση, κάτι που θα έκανε ο οποιοσδήποτε και αν ήταν πρόεδρος, προσπαθώντας μέσω της διαφάνειας (όπως λέχθηκε) να εξυγιανθεί το σωματείο. Διαφάνεια που κράτησε μέχρι τα κριτήρια του καλοκαιριού. Μετά από αυτά μία από τα ίδια. Και ρωτώ: πόσα πωλήθηκε ο Χριστοφή, πόσα λεφτά πήραμε από τον Alves, πόσα ήθελε ο Spugin και πόσα δίναμε εμείς. Για ακόμη μια φορά στην συνέλευση μας δείχνουν μέρος των οικονομικών καταστάσεων τις οποίες πρέπει εμείς μετά να εγκρίνουμε.

Με πολύ έξυπνο τρόπο αφήνουν να περάσει στον κόσμο ότι ο προπονητής πήρε ότι παίκτη ζήτησε. Ακόμα και σήμερα διάβασα σε κάποιο σάιτ ότι περιμένουν τον Τόνι να διαλέξει όποιο παίκτη θέλει και θα τον πάρουν. Πάλι όλα τα μέσα ενημέρωσης ξέρουν πριν από εμάς τους όρους της πρότασης που κάναμε στον Εφραίμ.

Και μετά τον αποκλεισμό από τους Ρουμάνους, θέλουμε 1 εκατομμύριο για τα επόμενα κριτήρια.

Έτσι γίνουμε και εγώ πρόεδρος.

ΔΕΝ θέλω να ακούω από τον εκπρόσωπο τύπου να μου λέει ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι μεγάλη ομάδα και είναι η βασίλισσα του κυπριακού ποδοσφαίρου και ότι θα είναι πάντα ψηλά. ΤΟ ΞΕΡΩ. Εγώ, εσύ ο καθένας μας θα κάνει τα πάντα για να ισχύει αυτό. Η Διοίκηση τι κάνει;

Μπορώ να βρω δεκάδες παραδείγματα για λάθη που έχουν γίνει αλλά απλά θέλω να προβληματίσω τον κόσμο. Έχω πολλές αμφιβολίες για τις ικανότητες της διοίκησης και κατά πόσο μπορεί να αντεπεξέλθει στο δύσκολο έργο που έχει μπροστά της, με δεδομένο και την προϋπηρεσία τους στο συμβούλιο όλα αυτά τα χρόνια.

Δεν θέλω να επεκταθώ περισσότερο λέγοντας δικές μου ιδέες για τρόπους διαχείρισης.

Παρόλα τα πιο πάνω εμείς οφείλουμε να στηρίξουμε τους παίκτες που έχουμε αλλά και τον προπονητή γιατί στο τέλος της ημέρας αυτοί θα μας κάνουν ξανά πρωταθλητές.

Koxis

Υ.Γ. 1 Αν κάποιος γράφει κάτι εναντίον της ομάδας πριν την έναρξη του πρωταθλήματος είναι απαισιόδοξος, αν γράφει κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος διαταράσσει την ηρεμία, αν γράφει κάτι στο τέλος τότε είναι μετά Χριστό προφήτης.

Y.Γ. 2 Ελπίζω να δημοσιευτεί γιατί όλες οι απόψεις που δημοσιεύονται από τον αποκλεισμό μας και μετά έχουν την ίδια γραμμή, και δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι δεν υπάρχουν διαφορετικά σκεπτόμενοι Ομονοιάτες.