Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Αναγνώστης: “Πως να αποδώσουν οι παίκτες;”

Αναγνώστης: “Πως να αποδώσουν οι παίκτες;”

img_3664


Σε αυτή την κατηγορία δημοσιεύονται απόψεις από αναγνώστες. Δημοσιεύσουμε κάθε άποψη που θα μας σταλεί, χωρίς κατανάγκη να την ασπαζόμαστε, με την προϋπόθεση πως θα τηρεί τους στοιχειώδεις κανόνες του λόγου και να είναι ενυπόγραφη (έστω με κάποιο ψευδώνυμο).

Αγαπητοί φίλοι καλημέρα,

Θέλω μέσω της ιστοσελίδας μας να μεταφέρω κάποιες σκέψεις που κάνω εδώ και μερικές ημέρες.

Δεν θέλω να δικαιολογήσω τους παίκτες μας για την απόδοση τους, όμως πως περιμένουν κάποιοι στο διοίκηση να αποδώσει ένας παίκτης καλύτερα όταν:

-Τα ίδια μέλη του συμβουλίου προσπαθούν να φάνε τον προπονητή με την πρώτη ευκαιρία. Άρα οι παίκτες δεν έχουν ευθύνες. Στέλλεται το μήνυμα πως είναι ευχαριστημένοι μαζί τους.

-Γίνονται εκδηλώσεις με τους παίκτες να ποζάρουν μέστην τρελή χαρά μαζί με τον κόσμο. Ξανά εδώ τους λέμε πως τα πάνε περίφημα.

-Τους χρωστάμε λεφτά, άρα δεν μπορούμε να τους πιέσουμε.

-Ποιο μήνυμα πάει στην ομάδα όταν ο πρόεδρος του συλλόγου παραιτήθηκε εδώ και 2 μήνες όμως ακόμα είναι εκεί;

Γιατί με την πρώτη ευκαιρία κάποιοι που τελούν υπό παραίτηση μιλάνε για πρωτάθλημα, ενώ την ίδια ώρα περιμένουν τον προπονητή της ομάδας να κάνει κάποιο λάθος για να χάσει την στήριξη από τον κόσμο, και να τον καθαρίσουν;  Όσον αφορά τους παίκτες, ελπίζω η παρουσία του Ράουφμαν να βοηθήσει να καταλάβουν πως έχουν ευθύνες και να ανεβούν σύντομα.

Θ.Κανεττής