Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Αναγνώστης: Ομονοιάτες και ΥΠΕΡομονοιάτες

Αναγνώστης: Ομονοιάτες και ΥΠΕΡομονοιάτες

img_8467


Σε αυτή την κατηγορία δημοσιεύονται απόψεις από αναγνώστες. Δημοσιεύσουμε κάθε άποψη που θα μας σταλεί, χωρίς κατανάγκη να την ασπαζόμαστε, με την προϋπόθεση πως θα τηρεί τους στοιχειώδεις κανόνες του λόγου και να είναι ενυπόγραφη (έστω με κάποιο ψευδώνυμο).

Όμορφους ΟΜΟΝΟΙΑτικους χαιρετισμούς,

Δυστυχώς σήμερα αντί να επευφημούμε τους αθλητές του σωματείου μας σε όλα τα τμήματα που δίνουν όλοι το άπαν των δυνάμεων τους για την καλύτερη αντιπροσώπηση του στο κάθε άθλημα αναγκαζώμαστε να ασχολήθούμε με κάποιους που ονομάζονται ομονοιάτες αλλά ότιδήποτε άλλο εκτός από ΟΜΟΝΟΙΑ επιδιώκουν. Εκαταφέραμε να φκάλουμε τα μάθκια μας που μόνοι μας; Θα δείξει η Τρίτη και το αν θα υποβληθούν υποψηφιότητες.

Έχω μερικές επισημάνσεις τις οποίες ενστερνίζουνται κι άλλοι Ομονοιάτες:

1. Αρκετοί που την Θ9 καμόνονται πως είναι πιο Ομονοιάτες που άλλους αλλά ποτέ τους δεν γράφτηκαν μέλοι, όχι τόσο για την οικονομική στήριξη που επέρχεται μέσα που την συνδρομή αλλά για να επηρεάζουν τις αποφάσεις. Αντ’ αυτού είναι σχεδόν πάντα κριτές αποφάσεων άλλων.

2. Εκεί στην Θ9 κάνουν και εκστρατείες ενάντια στον φασισμό. Μερικοί ελάχιστοι φαίνεται πως τον προτιμούν όμως για να επιβάλουν την άποψη τους αντί να προσπαθήσουν μέσα από τις διαδικασίες που υπάρχουν στο σωματείο και να σεβαστούν την άποψη της πλειοψηφίας.

3. Κανείς δεν μπορεί να λέει πως είναι πιο Ομονοιάτης από τον άλλο. Το πόσο Ομονοιάτης είναι κάποιος δεν μετριέται από τις αγωνιστικές που δίνει το παρόν του στην κερκίδα, ούτε από το πόσα παιχνίδια και πόσων αθλημάτων παρακολουθεί,ούτε και από το πόσα χρήματα εισφέρει στο σωματείο. Για παράδειγμα εγώ, λόγω ιατρικού προβλήματος δεν μπορώ να παρακολουθήσω αγώνα ούτε στο γήπεδο, ούτε τηλεοπτικά γιατί αγχόνωμαι υπερβολικά. Με κάνει αυτό λιγότερο Ομονοιάτη από άλλον;

4. Δεν μπορώ να κατανοήσω πως γίνεται να θέλει κάποιος το καλό της Ομόνοιας και την ίδια στιγμή να φωνάζει εναντίον κάποιου άλλου που επίσης θέλει το καλό της Ομόνοιας. Μπορεί κάποιος να μου το εξηγήσει;

5. Είναι και μερικοί που ό,τι κι αν γίνει δεν θα είναι ευχαριστημένοι. Γίνεται κάτι καλό: “Μα γιατί έν έγινε τζιαι το άλλο;” Δεν καταλάβουν φαίνεται πως αν δεν εκτιμήσουμε αυτά που έχουμε δεν θα μπορέσουμε να εκτιμήσουμε ούτε αυτά που θα έρθουν…

Οι αλλαγές στο καταστατικό που έγιναν μέχρι τώρα ήταν απλώς τεχνικές, χρειάζονται όμως αλλαγές επί των διαδικασιών για να προστατευθεί το σωματείο από διάφορες καταστάσεις και έτσι να μπορέσει να μεγαλουργήσει όπως και στο παρελθόν.

Ν.Ι.