Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Μια απογοητευμένη Ομονοιάτισσα

Μια απογοητευμένη Ομονοιάτισσα


Σε αυτή την κατηγορία δημοσιεύονται απόψεις από αναγνώστες. Δημοσιεύσουμε κάθε άποψη που θα μας σταλεί, χωρίς κατανάγκη να την ασπαζόμαστε, με την προϋπόθεση πως θα τηρεί τους στοιχειώδεις κανόνες του λόγου και να είναι ενυπόγραφη (έστω με κάποιο ψευδώνυμο).

Ομονοιάτες τζαι Ομονοιάτισσες,

Εν είμαι ούτε ο Λόρδος Είρων ούτε ο Hoolifan (RESPECT), είμαι μία αγανακτισμένη τζαι απογοητευμένη οπαδός της κατά τα άλλα ιδέας που λέγεται ΟΜΟΝΟΙΑ. Αλήθκεια εχτές στο futsal εσκοτώνεστουν μόνοι σας; Μα σιόρ εχάσετε τον τέλια ή εν ίshετε ποττέ νουν τελικά;

«Μάγκες» που εσύρνετε αντικείμενα μες το γήπεδο νιώθετε ότι εβαρύναν παραπάνω τα α.α σας; Είσαστε πιο άντρες τωρά; Μπράβο ρε εν έτσι που μετριέται το αντριλίκι. Όι ρε, sorry εδείξετε μας ότι είσαστε παραπάνω Ομονοιάτες που μας που εν εσύραμεν τίποτε. Απολογούμαι που εν είμαι 100000000000000% Ομονοιάτισσα όπως είσαστεν εσείς. Απολογούμαι που θεωρώ βλακία τζαι παράλογο να πετάσσεις αντικείμενα στο γήπεδο. Απολογούμαι που εγώ σκέφτουμε ότι στην τελική ΕΝ ΕΓΩ ΠΟΥ ΝΑ ΠΙΕΡΩΣΩ τα προστίματα που εννα ‘ρτουν ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ που την «αγαπημένη» ΚΟΠριά. Απολογούμαι που εγώ σέβουμαι την Ομόνοια. Απολογούμαι που εγώ πιστεύκω στο «είσαι ό,τι έχω ιερό» (για να μεν σας γράψω τζαι το «πιστεύω» τωρά). Αν η Ομόνοια εν ιερό για σας, σιόρ έν έσσιετε ούτε ιερόν ούτε όσιον.

Πως είναι το προφίλ ενός Ομονοιάτη ερωτευμένου με την ΟΜΟΝΟΙΑ: έννεν οπαδός της μόδας ΤΟΥΤΟΝ ΕΝ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΟΥΡΟΝ, όπως τα ApoeRlistouthkia, αλλά είναι οπαδός του SHOW. Σκεφτείτε γιατί έρκεστε μάππαν. Πιθανές απαντήσεις: γιατί θέλουμε να θωρούμεν την Ομόνοια να παίζει, γιατί είμαστεν πάντα δίπλα της (τρελλαίνει την πυξίδα σας τάχα μου), γιατί θέλουμεν να τη στηρίξουμεν, γιατί αγαπούμεν την Ομόνοια. Τζαι να σας απαντήσω: την Ομόνοια κάποιοι εν τη θωρούν καν άμαν παίζει, αλλά οκ κάποιοι πρέπει να θυσιάζουνται για να ‘χουμεν στολίδι τη Θύρα τζαι τους οργανωμένους (πάω πάσο δαμέ). Next, ίνταλως στο καλό γίνεται να θέλετε να είσαστε δίπλα της, να την στηρίζετε τζαι να την αγαπάτε άμαν το μόνο που προσφέρετε στην τελική εν προβλήματα τζαι επιπλέον έξοδα για την Ομάδα. Εν ο Χριστάκης Γεωργίου, ο Λώρης Κυριάκου κτλ κτλ(τα προβλήματα τα εσωτερικά) οξά ο Κουτσοκούμνης τζαι η KOΠ που πετάσσουν πράματα μες το γήπεδο τζαι παίζουν τους αρτσιάκιες; Εν τούτοι που μας εκαταστρέψαν μόνοι τους ναι, έshετε απόλυτο δίκαιο. Εμείς είμαστεν πάντα προσεγμένοι, σωστοί οπαδοί, δε δημιουργούμε προβλήματα…

Ρε παλιόβλακα, άμαν εστάθηκες εχτές να κάμεις τον μάγκα τζαι τον δυνάμενο (θκιο πιθαμές πλάσμαν εντωμεταξύ) επειδή σου είπεν ο άλλος να μεν σύρνεις πράματα μες το γήπεδο σεβόμενος τους παίχτες τζαι την ομάδα σου, εν έχω τίποτε άλλο να σχολιάσω. ΕΛΕΟΣ. Εν τζαι ήταν αποεRλίστας ο μιτσής, HELLO εν ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ σαν εσένα. Συγχώρα με πάλε, απολογούμαι ξανά, εν Ομονοιάτης που σέβεται την ομάδα του τζαι εν λογικός, επειδή εν θέλει να βάλλει την ομάδα του στες γνωστές διαδικασίες. Ενώ εσύ ο πανέξυπνος (τζαι ο κάθε εσύ) θεωρείς πιο λογικό να σύρνεις πράματα μες το γήπεδο (είτε εν κλειστό είτε εν ανοιχτόν) για να βασανίζεις την ομάδα σου, για να κάμνει η ομάδα έρανο τζαι για να πιάνει η γιαγιά μου το τσιεκούι της σύνταξης να το πάρει εισφορά στην Ομόνοια, άμπα τζαι πάθει τίποτε η ομάδα της. Ποιος εν πιο μάγκας οπαδός ρε κουμπάρε τωρά, εσύ οξά η γιαγιά μου (τζαι η κάθε γιαγιά ή παππούς); Ξέρω ξέρω, είσαι εσύ επειδή κάμνεις επίδειξη δύναμης, επίδειξη αντρισμού. Τι σας έλεα; ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ: οπαδός του SHOW.

Νομίζω εν τζαι χρειάζεται να πω τίποτε παραπάνω έννεν; Τζαι τα εχτεσινά ήταν αφορμή να σκεφτείτε διότι εν τζαι εν για το futsal μόνο που γράφω στην τελική. Εν τζαι είσαστε καλύττεροι στη μάππαν.

Εν κατακλείδι, να δώσω τα τελευταία μου «συγχαρητήρια» για τα αίσχη σας, τζαι να σας πω ένα τελευταίο «μπράβο» που μόνοι σας βάλλετε την ομάδα στην ηλεκτρική καρέκλα της ΚΟΠριάς. Τζαι μιλώ στο δεύτερο πληθυντικό γιατί φκάλλω τον εαυτό που έξω που σας. Α! τζαι για να μεν έχουμεν θέματα προτείνω να κάμουμεν ΑΛΛΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ για τους ΜΑΝΝΟΥΣ ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ Σ Α Ν Ε Μ Ε Ν Α!

CHEERS

Απογοητευμένη Ομονοιάτισσα