Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Αναγνώστης: Οι προπονητοφάγοι, ελεγχόμενοι καρεκλοκένταυροι

Αναγνώστης: Οι προπονητοφάγοι, ελεγχόμενοι καρεκλοκένταυροι

img_1498


Προς Διοικούντες της Ομόνοιας

Δυστυχώς για ακόμη μιά φορά στο ίδιο έργο θεατές.

Είμαι ομονοιάτης απο την γέννηση μου κύριοι.
Με την πάροδο των χρόνων κατάλαβα τί παίζει στην ομόνοια και απομακρύνθηκα απο το γήπεδο σιγά σιγά παρόλα αυτά στήριζα έμπρακτα την ομόνοια και παρακολουθούσα τους αγώνες. Απο σήμερα και μέχρι να αλλάξει η νοοτροπία όμως αυτής της ομάδας δέν θα στηρίξω οικονομικά την ομάδα!. Αν απο την οικονομική κατάντια της Ομόνοιας το εξηλαστήριο θύμα είναι και πάλι ο προπονητής κατα την άποψη σας, τότε πλανάστε πλάνην οικτράν κύριοι και δέν αντιλαμβάνεστε τα δεδομένα γύρω σας.
Δέν ανέχομαι κανένα αλαζόνα να κάνει “τον ωραίο” με τα δικά μου λευτά.

Πρίν λίγο καιρό έιχα δεί δημοσιέυματα ότι ο Λιλλήκας ήταν πίσω απο άτομα για τις εκλογές που επίκοιντω να γίνουν.
Και τί το κακό με αυτό κύριοι. Τόσα χρόνια που διοικεί το ΑΚΕΛ τί έιδαμε ;
Και για αυτό το σκοπό έσπευσαν αμέσως να ανανεώσουν την προεδρία για ακόμη λίγους μήνες.

ΕΥΓΕ κύριοι. Μείνετε στις καρέκλες σας, να ελέγχεστε απο συγκεκριμένα άτομα, κόμματα, παρατάξεις και να γυρέυετε οικονομικά θύματα να καλύπτουν τις ατασθαλίες σας.Δυστυχώς για εσάς τα έυκολα θύματα λιγοστέυουν γιατί ο κόσμος (ειδικά η νεολαία) ξύπνησε.

Καλή τύχη. Δέν λυπάμαι εσάς αλλά την Ομόνοια. Είμαι σίγουρος ότι αν ο κόσμος αντιδράσει, θα αλλάξουν τα πράγματα και θα αναγεννηθεί η Ομόνοια φτάνει μόνο να αποκοπεί ο ομφάλιος Λώρος απο το ΚΟΜΜΑ, και άνθρώπους που το μόνο που προσβλέπουν είναι το προσωπικό κέρδος και δυστυχώς περιβάλλουν την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Με τιμή
Μιχάλης