Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Αναγνώστης: Σεβασμός και εμπιστοσύνη στη δουλειά του Τόνι

Αναγνώστης: Σεβασμός και εμπιστοσύνη στη δουλειά του Τόνι

gmi_8130


Σε αυτή την κατηγορία δημοσιεύονται απόψεις από αναγνώστες. Δημοσιεύσουμε κάθε άποψη που θα μας σταλεί, χωρίς κατανάγκη να την ασπαζόμαστε, με την προϋπόθεση πως θα τηρεί τους στοιχειώδεις κανόνες του λόγου και να είναι ενυπόγραφη (έστω με κάποιο ψευδώνυμο).

Αγαπητοί φίλοι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ,

Τα ψέματα έχουν πια τελιώσει αφού βλέπου ότι οι κινήσεις που καταστρέφουν την πολυαγαπημένη μας ομάδα έρχονται από τη Διοίκηση. Ο προπονητής είναι άνθρωπος(πράγμα που πολλοί αγνοούν) και κάνει λάθοι. Κάπιοι ξέχασαν ότι αυτός ο άνθρωπος πέρσι, μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα, έκανε την ΟΜΟΝΟΙΑ την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος.
Είναι αδιανόητο κάπιοι αρμόδιοι να μην τον θέλουν, υποστηρίζοντας ότι δεν τους εμπνέει εμπιστοσύνη αφού αρκετές φορές ο ίδιος μας υπέδειξε ότι είναι ένας πολύ καλός προπονητής με πολλή υπομονή, αξία που λίγοι έχουν. Θεωρώ καλό να αναφέρω ότι ο Τόνι βρίσκετε στην ΟΜΟΝΟΙΑ μόλις 1 χρόνο και 3 μήνες(Προσλήφθηκε στην τεχνική ηγεσία της Ομόνοιας στις 26 Σεπτεμβρίου 2012). Όλοι ξέρουμε ότι για να “στηθεί” μία ομάδα χρειάζεται υπομονή και πολλής χρόνος. Από αυτή την φάση που βρισκόμαστε πέρασαν μεγαθήρια ομάδες π.χ Liverpool, Real Madrid, Manchester United.
Θεωρώ ουτοπία λοιπόν την απομάκρυνση του Τόνι Σαβέφσκι και νομίζω ότι συμφωνούν μαζί μου πολλοί φίλοι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ. Το πρόβλημα είναι αλλού και είναι δουλειά συνεργασίας να λυθεί.

Για αυτό λοιπόν ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΟ ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ!

Παντελής.

Υ.Γ. Στηρίζουμε τον Τόνι με την παρουσία μας το παιχνίδι με την κότα.

ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΙΩΝΙΑ!