Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Αναγνώστης: Άλλο η ιδέα, και άλλο αυτοί που την ξεφτυλίζουν

Αναγνώστης: Άλλο η ιδέα, και άλλο αυτοί που την ξεφτυλίζουν

img_9446


Σε αυτή την κατηγορία δημοσιεύονται απόψεις από αναγνώστες. Δημοσιεύσουμε κάθε άποψη που θα μας σταλεί, χωρίς κατανάγκη να την ασπαζόμαστε, με την προϋπόθεση πως θα τηρεί τους στοιχειώδεις κανόνες του λόγου και να είναι ενυπόγραφη (έστω με κάποιο ψευδώνυμο).

Είμαστε 6 βαθμούς πίσω απο την κορυφή. Δείξαμε επανελημμένα ότι παρόλες τις αδυναμίες του φετινού ρόστερ έχουμε υλικό για να κτυπήσουμε τίτλο. Καμιά άλλη ομάδα απο τις πρώτες 6 δεν ξεχώρησε, ούτε φαντάζει ακτύπητη. Η Ομόνοια μπορεί.

Μια σειρά ατυχών αποτελεσμάτων έφερε άλλη μια κρίση, επειδή αυτοί που μας διοικούν έδειξαν ακόμα μια φορα πόσο ΤΡΑΓΙΚΑ κατώτεροι των περιστάσεων είναι. Αυτό το ξέραμε εδώ και καιρό. Δεν είναι καινούρια η διαπίστωση. Τον Νιόβρη είχαμε μάλιστα την ευκαιρεία να τους ξαποστείλουμε στις εκλογές, όμως εμείς οι ίδιοι ΑΠΟΤΥΧΑΜΕ στο να δώσουμε βιώσιμη λύση για την διοίκηση του σωματείου. Η σχιζοφρενική απόφαση των διοικούντων να διώξουν τον πιο αγαπητό και Ομονοιάτη προπονητή της τελευταίας 20ετίας μας, έφεραν στον ίδιο παρονομαστή: αβεβαιώτητα, διχασμός, εσωστρέφεια, πλήρης αποπροσανατολισμός απο τους αγωνιστικούς στόχους.

Τι έχουμε να κερδίσουμε όμως σαν αγνοί Ομονοιάτες ανοίγοντας πόλεμο με αυτό το κατεστημένο; Απολύτως τίποτα, ή τουλάχιστον τίποτα πριν τις εκλογές του Μάη.

Η Ομόνοια μπορεί να σώσει τη χρονιά. Με τον Λαό στο πλάι της μπορεί να αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα των τελευταίων εβδομάδων και να αντεπιτεθεί. Σε 19 αγώνες που απομένουν, αν σηκώσουμε όλοι τα κεφάλια ψηλά μπορούμε να φτάσουμε σε τίτλο. Οι αγωνιστικοί στόχοι δεν μπορούν να μπουν στο πλάι επειδή μέσα απο αυτούς περνά η επιβίωση της Ομόνοιας σαν σωματείο. Αν αποτύχει αγωνιστικά η φετινή σαιζόν, αποτυγχάνει και οικονομικά. Και πραγματικά αμφιβάλλω αν θα μπορέσουμε να σταθούμε στα πόδια μας τα επόμενα χρόνια με αποτυχημένη οικονομικά χρονιά φέτος.

Εκεχειρία λοιπόν μέχρι το Μάιο. Ας αναλογιστούμε και εμείς τις δικές μας ευθύνες για την έλλειψη ηγεσίας (βλέπε απλήρωτες συνδρομές μελών, αδιαφορία στις γενικές συνελεύσεις, κλπ) και να χρησιμοποιήσουμε αυτούς τους 6 μήνες που μένουν μέχρι τις εκλογές για να οργανωθούμε και να ζητήσουμε λέγειν στην διαχείρηση του σωματείου μας. Ας μήν τιμωρήσουμε όμως ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ για τους τραγικούς μας ‘ηγέτες’. Θα ήταν πραγματική αυτοκτονία.

ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΜΕ ΜΟΝΗ ΠΟΤΕ.

ΓΡ