Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Αναγνώστης: Εύλογα Ερωτήματα

Αναγνώστης: Εύλογα Ερωτήματα

ammoxostos


Σε αυτή την κατηγορία δημοσιεύονται απόψεις από αναγνώστες. Δημοσιεύσουμε κάθε άποψη που θα μας σταλεί, χωρίς κατανάγκη να την ασπαζόμαστε, με την προϋπόθεση πως θα τηρεί τους στοιχειώδεις κανόνες του λόγου και να είναι ενυπόγραφη (έστω με κάποιο ψευδώνυμο).

Με αποτροπιασμό και απέχθεια παρακολουθούμε ανήμποροι τα τελευταία γεγονότα που συμβαίνουν στην ομάδα μας. Η διοίκηση της ομάδας μας απέδειξε για ακόμα μια φορά πως ακολουθεί πιστά την τακτική και νοοτροπία των προηγούμενων διοικήσεων που κατέστησαν την ομάδα μας πρωταγωνίστρια των σατιρικών εκπομπών και όχι του πρωταθλήματος. Ακολουθώντας πιστά την νοοτροπία του Κύπριου οπαδού του καφενείου και της ερασιτεχνικής λειτουργίας μιας διοίκησης ομάδας αγροτικού ποδοσφαίρου πήρε την απόφαση να διώξει έναν προπονητή που η πλειοψηφία των φιλάθλων δικών μας και μη εκτιμούσε.

Είναι γεγονός ότι πιστεύαμε θα αλλάζαμε επίπεδο με αυτό τον προπονητή και ας είχε τα κουσούρια του. Μπορεί να έκανε λάθη στα ντέρμπι και να έχασε, είναι ο τελευταίος όμως που έπρεπε να καταλογιστούν οι ευθύνες. Πόσες φορές να το πούμε ότι πρέπει να περάσουν χρόνια για να μπορεί να αξιολογηθεί η δουλειά ενός προπονητή. Πραγματικά ήταν ο μόνος προπονητής που πέρασε τα τελευταία χρόνια τον οποίο ο κόσμος εκτιμούσε πάρα πολύ και έτσι μπορούσαμε να βαδίσουμε μαζί του για πολλά χρόνια. Θέλετε να σας θυμίσω το ακραίο παράδειγμα του Alex Ferguson ο οποίος παρέμεινε στον πάγκο της ομάδας του αν και έπεσε στη β΄ κατηγορία; Τα αποτελέσματα γνωστά σε όλους μας.

Τα μεγάλα πλεονεκτήματα του Tony Savevski ήταν η ανθρωπιά, η ειλικρίνεια του και η αγάπη που είχε για την ομάδα μας κάτι που προσωπικά πιστεύω δύσκολα θα βρούμε στο νέο προπονητή. Ο προπονητής μας όταν συμφώνησε να εργασθεί στην ομάδα μας βάδισε με τις δικές σας προϋποθέσεις, με τα γνωστά και άγνωστα προβλήματα, ο νέος προπονητής θα δεχθεί;
Ο πρόεδρος είπε ότι ο προπονητής κρίθηκε από τα αποτελέσματα της ομάδας και τις επιλογές του καλοκαιριού. Ήταν επιλογή του να φύγει ο Χριστοφή, ο Άλβες και ο Σπούγκιν; Είναι δική του επιλογή που θα φύγει ο Soares και όλα τα λεφτά θα δαπανηθούν πάλι σε αποτυχημένες μετεγγραφές; Οι νέοι παίκτες που ήρθαν ήταν καθαρά δική του επιλογή; Απ΄ό,τι ξέρουμε ο Taylor έχει προταθεί από τον Assis και ο Platini από τον Soares επομένως είχε μια έγκυρη γνώμη των παικτών του. Αυτό τον Jose ποιος τον πρότεινε; Εσείς ξηλώσατε την ομάδα λόγω οικονομικών προβλημάτων και τώρα έχετε το θράσος να φορτώνετε τις ευθύνες στον προπονητή. Γιατί δεν βρίσκεται έναν επαγγελματία για τη θέση του τεχνικού διευθυντή; Μήπως έχετε συμφέροντα από τις μετεγγραφές που γίνονται;

Αποδεδειγμένα μια ομάδα που αλλάζει προπονητή στα μέσα της χρονιάς τις πλείστες φορές δεν πετυχαίνει. Η ομάδα μας δεν μπορεί να κάνει μετεγγραφές λόγω οικονομικών επομένως τι μπορεί να αλλάξει ο νέος προπονητής; Τον Μάη έρχονται εκλογές στις οποίες θα εκλεγεί νέο διοικητικό συμβούλιο. Ποια θα είναι η απόφαση του για αυτό τον προπονητή; Μάλλον και αυτός περαστικός θα είναι. Τέλος με αυτά τα εύλογα ερωτήματα που πιστεύω πέρασαν και από τα δικά σας μυαλά πώς πήρατε αυτή την απόφαση; Να είστε αληθινοί όπως ήταν ο Tony για να σας εκτιμά ο κόσμος και να σας στηρίζει ακόμα και στις αποτυχίες. Ο κόσμος περιμένει απαντήσεις.

Με εκτίμηση Λένος Κ.