Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Επιστολή μέλους της ομάδας μας προς την επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ

Επιστολή μέλους της ομάδας μας προς την επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ

img-20120927-wa0001


Προς όλους του ενδιαφερόμενους.

Επικοινωνώ μαζί σας σχετικά με τις φήμες για αποδέσμευση του προπονητή μας Τόνι Σαβέφσκι από τη τεχνική ηγεσία του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Σε πρόσφατη μου επικοινωνία μαζί σας πρό 2 περίπου μηνών σας ενημέρωσα γραπτώς με fax αλλά και ρητός σε κατ’ ιδίαν συνάντηση μας έξω από τα γραφεία του σωματίου ότι σε περίπτωση που αποδεσμεύσετε τον κύριο Σαβέφσκι θα έχετε να κάνετε με τα απλά μέλη και τους φίλους του σωματείου.

Σημαντικότερο θέμα είναι η δική σας αντικατάσταση αφού τελείτε υπό παραίτηση και δεν χαίρετε της εκτίμησης τις μεγάλης μάζα του κόσμου της Ομόνοιας. Υπενθυμίζω δηλώσεις του κυρίου Μυλωνά «Δεν ήθελα να γίνω Πρόεδρος», αυτό δήλωσε δημόσια. Με τέτοιες δηλώσεις δεν γίνετε να πάρετε αποφάσεις σημαντικές για το μέλλον του σωματείου. Επίσης θέλω να υπενθυμίσω και τις δηλώσεις του κυρίου Σεραφείμ χρόνια μετά την αποδέσμευσει του Σαβέφσκι « Ήταν ίσως το μεγαλύτερο μας λάθος η αποδέσμευση του Σαβέφσκι». Αλλά εμείς προσπαθούμε και πάλι να βγάλουμε τα μάτια μας.

Αναρωτηθήκατε καθόλου σε τι επίπεδο είμαστε; Ποίος θα τον αντικαταστήσει; Ο Κουαρδιόλα ή ο Μουρίνιο; Σας καλώ σε συνάντηση με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων μέσα σε κλίμα ηρεμίας για να εξετάσουμε όλα τα δεδομένα.

Δεν μπορούμε στα καλά να πετούμε στα σύννεφα και στα κακά να πέφτουμε στα τάρταρα. Λίγη μετριοπάθεια δεν έβλαψε ποτέ κανένα.

Αβρααμίδης Κωνσταντίνος
Μέλος του σωματείου Α.Σ.Ο.Λ